čtvrtek 16. února 2017

Síto na mouku dřevěné

Nám se osvědčila i na prosívání suché zeminy při přesazování sukulentů a drobných rostlin. Díky sítu na mouku můžete snadno a dokonale prosít mouku i cukr. Dřevěné krájecí desky,.


Vyzkoušejte velice praktického pomocníka, vhodného do každé domácnosti. Představujeme síta na mouku , která jsou velice oblíbeným výrobkem, a každá hospodyňka si je zamiluje díky skvělým vlastnostem. Jemné síto na mouku - průměr cm. Zakoupením tohoto produktu získáte bodů do věrnostního programu.


Vynikající pomocník při pečení. Materiál: kvalitní nerez. Takže lze mýt v myčcce na nádobí. Barové lisy na citrusy Samovary Barové mixéry, frapovače Drtiče ledu Odšťavňovače FONDUE - Výrobníky horké čokolády a čokofontány Příslušenství k barovým lisům a odšťavňovačům Ostatní barové vybavení Ohrazení prostoru, stojan a tabule na menu Otvíráky, sítka, drtiče, lžičky Shakery, barmanské láhve Vědra. Inzerát Starožitná síta na mouku.


Chomutov, cena 160Kč, od zuki. Popis: Prodám stará síta na mouku. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Kvalitní nerezové síto vám bude sloužit velmi dlouho. Mechanické síto na mouku AKCENT vyrobené z nerezové oceli je vynikající pomocník k prosévání mouky, práškového cukru a ostatních sypkých surovin. Síto není vhodné do myčky na nádobí. Síto mouku nejen provzdušní, ale zbaví ji hrudek a lehce ji vysuší. Díky této maličkosti získáme mouku nadýchanou, díky které těsto snadno nakyne a moučník bude krásně lehoučký a. Získejte tipy na dárky a výběr atraktivního zboží!


Hledání zboží: dřevěné síto na mouku - vše - podle aktualizace. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Specifikace zboží: Síto , na , mouku , síta. Dobírka při zaslání přes Zásilkovnu, DPD a InTime je v současné době možná platit pouze platební kartou. V době karantény zkrácena otevírací doba kamenného obchodu po - pá 8:- 14:00. Je perfektní nejen na mouku , ale i na kakao nebo moučkový cukr. Na rukojeti má praktický ovladač pro snadnou manipulaci.


Staré dřevěné sítko na mouku k dekoraci. Síťová drátěnka zrezlá s dírkami (viz.foto). V nabídce máme také další síta na mouku. Toto zboží nemusí být ručně vyráběno pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky