pátek 3. února 2017

Lahve na slivovici

Sklenice na olej a nealko. Rádi vám poradíme s výběrem. Lahve na slivovici jsou převážně od renomovaného slovenského výrobce a kromě vynikající kvality disponují i různými potisky.


Po naplnění jakýmkoliv alkoholem se jedná o skvělý dárek, zvlášť chcete-li darovat domácí destilát. Lahve je možné objednat po telefonické domluvě i ve více kusech než je uvedeno na skladě. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství.

Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici , víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Likér nebo slivovice domácí výroby z kvalitních surovin patří do kvalitní láhve. Specializujeme se na pískování na sklo.


Na láhev vám vypískujeme věnování nebo obrázek na přání. Archivace vína, archivace pálenky. Ke každé lahvi máme uzávěr i ostatní příslušenství.


Dárkové láhve na slivovici v eshopu darkove-sklo.

Vítejte na stránkách věnovaných etiketám na sklenice pravé domácí slivovice. Zde máte možnost stáhnout si hotové etikety různých moravských a českých pálenic anebo se můžete jen inspirovat a vytvořit si vlastní. Je zde také galerie obrázků ovoce, které můžete případně použít na Vaše etikety. Toto zboží je zhotoveno v naší podkrkonošské rytecké dílně v Čisté u Horek.


Sekce věnovaná okrasným lahvím s různou tématikou. Milí zákazníci, protože v našem E-shopu alkohol-lihoviny nabízíme spoustu okrasných lahví, rozhodli jsme se, že Vám je rozdělíme do jednotlivých sekcí. Text písně Dvě lahve vína: Hopa.


Jdu takhle večer po ulici, není mi teplo ani zima, najednou rána přes palici, byly to dvě lahve vína, bylo to okolo deváté, stalo se to po. Pískovaná láhev na slivovici A-částečně vypískovaná, B- celopískovaná. SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost Úsobrno č. Sklo je čiré, transparentní a odolné proti rozbití. Ošatky různé,karafy na slivovici ,krásná keramika Inzerát byl odebran z oblíbených. Souprava na slivovici Inzerát byl odebran z oblíbených.


Kartáč Cleanex Trade na lahve ks. Upozornění: Česká značka Cleanex Trade. Tisíce skvělých lahví vám doručíme téměř kamkoli, v Brně si navíc objednané kousky můžete vyzvednout také osobně – v objednávce na e-shopu Alkohol.


Tento způsob doručení je zdarma. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.

Vlastní lahev je ideální místo pro firemní propagaci. A my takové lahve umíme připravit v opravdu velkém počtu. Při větších objednávkách se navíc můžeme dostat na lepší cenu. V této kategorií naleznete klasické skleněné láhve na víno, slivovici i ostatní pálenky.


Jedná se o kvalitní sklo typu Bordeaux (čtii Bordó), vyrobené v jihomoravském Kyjově. Objem a barva láhve lze rozlišovat podle konkrétního nápoje, který chcete lahvovat. Vše ručně vyráběe valašskými mistry skláři.


Věci pro vlastní kreativní činnost. Těžištěm firemní filozofie je orientace na zákazníka, přičemž na prvním místě zdůrazňujeme uspokojování jeho potřeb a požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky