pátek 10. února 2017

Láhev s patentním uzávěrem

Je to velmi praktický a zajímavý doplněk na V. Otevírání i zavírání je dokonale jednoduché. Ve skleněné lahvi s patentním uzávěrem výborně uchováte a přenesete např. Tato láhev se také skvěle hodí, když budete chtít n. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství.


Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny.

Skleněná láhev o objemu 1ml s retro patentním uzávěrem. K dostání v různých velikostech. Na ničem nezáleží více než na zdraví Vašich dětí a Vás.


Pura láhve se navíc přizpůsobují Vašim potřebám. Jednoduchou výměnou uzávěrů se láhev mění z láhve se sportovním uzávěrem na láhev s náustkem, brčkem nebo na nádobu na drobné pokrmy. Láhev s patentním uzávěrem 1Kč. Inzerát Lahve - lahvičky ml, s patentním uzávěrem v okrese Šumperk, cena 95Kč, od Miroslava Doubravová na Sbazar.


Vážení zákazníci z důvodu inventarizace skladu budou veškeré objednávky expedovány až od 2. Hlavní město Praha, cena 100Kč, od tomkadl na Sbazar.

Popis: Prodám tuto starou lahev. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Odběr na Praze blízko Obchodní dům Bílá labuť, Na Poříčí. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!


Lahev je určená do myčky na nádobí. Souhlas s užíváním cookies : Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování. Určeno špatně pohyblivým nebo nepohyblivým pacientů - mužům, k zachycení porce moči. SWING láhev hranatá 5lt s patentním uzávěrem.


Výrobce Bormioli Rocco, Itálie. Láhve jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou zdravotně nezávadné s dlouhou životností. Skleněnou láhev s pákovým uzávěrem využijete především k uskladnění domácího moštu, šťáv nebo likérů. GIARA láhev kulatá 0lt s patentním uzávěrem. Svým designem se hodí do moderní či tradiční kuchyně, možnost využití i gastronomii.


Pískovaná láhev litr s patentním uzávěrem - Švestka Včetně dárkové krabice vyložené bílou,zelenou, modrou nebo vínovou látkou. FIASCHETTA láhev plochá 25lt s patentním uzávěrem. Materiál: tvrzené sklo. Pěkná láhev s patentním uzávěrem na domácí limonády, sirupy, likéry, oleje,.


Dobře těsnící zátka zabraňuje vytékání.

Radujte se z maličkostí! Tou může být zrovna tato půvabná skleněná láhev se šroubovacím uzávěrem. Poslouží na domácí likér, šťávu i limonádu, ale také jako váza na kytičku. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Cerve láhev s patentním uzávěrem 1l, dekor uncorn v nejvyšší kvalitě.


Láhav je vyrobena s praktickým uchem pro pohodlnější úchop a gumovým bílým těsnícím kroužkem. Vyhovuje vám skleněná láhev s víčkem a brčkem, nebo jen obyčejná láhev s patentním uzávěrem ? V nabídce najdete i klasickou skleněnou láhev s korkovou zátkou. Vybrat si můžete také sklenici na nápoj s kohoutkem v různých velikostech nejen k domácímu použití.


Skvěle se hodí třeba na zahradu nebo na chatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky