pondělí 20. února 2017

Nejlepší pračka do 10000

Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Napouštění, vypouštění. Pozor, nepoužívejte ani vlažnou, ani teplou, urychlili byste tak chemické procesy, které by z nich vytvořily trvalé skvrny. Podobně by fungovala třeba i slaná voda, ani to není dobrý nápad. Díky úzkým rozměrům se pračka vejde i do menší místnosti.


Z nich můžeme zmínit například program na džíny, vlnu, obuv, záclony, dvacetistupňový či na sportovní prádlo. Kapacita bubnu je kg, což znamená, že není vhodná pro velké. Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu. Hodit se bude do menších koupelen, díky šířce pouhých cm. Díky velkému výběru z mnoha programů si praní přizpůsobíte, množstevní automatika program následně ještě zefektivní.


V kombinaci se sušičkou nebude pračka příliš vhodná a má o něco málo vyšší spotřebu, především elektrické energie. Průměrná roční spotřeba činí 1kWh, což je při velkém objemu velmi solidní výsledek. Pokud neradi žehlíte, budete nadšeni. Hlučnost odstřeďování dB už je průměrným 7dB podstatně blíže.


Samozřejmostí je třída praní A, co se týče odstřeďování, pračka se řadí do třídy B. Pračku můžete naplnit až kg prádla a bude tak. Můžete si navolit odložený start a ukazatel vám umožní se podívat na fázi pracího cyklu. Pračka je chráněná proti přetečení.


Na výběr máte z produktů. Zajistí kvalitní a šetrné praní s redukcí hluku a vibrací s možností přidání prádla kdykoliv během praní. Tato pračka s velkým bubnem poskytne vašemu prádlu tu nejlepší péči. Najednou je přitom schopna pojmout až kg špinavého prádla, což v kombinaci s předním plněním znamená, že se hodí do středně velkých až větších domácností.


Celková pračka má hmotnost Kg. Tento model má energetickou třídu B. Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn.


A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění. To je zákla který tu musí zaznít. Do jisté míry s tím souvisí všechny další vlastnosti pračky (mimo jiné funkční vybavení, velikost nebo kapacita). Po stránce rozměrů se nijak nevymyká běžnému standardu. Ty nejlepší čističky vzduchu pak seženete od deseti tisíc korun, je to zboží pro náročné.


Kromě vysoké účinnosti a efektivity disponují třeba i dálkovým. V cenové hladině se pohybujete mezi staršími vlajkovými modely a stylovými novinkami. Zatímco první skupina chytrých telefonů nabídne lepší hardware, novinky zase oslní moderním designem a nejnovějšími technologiemi.


Při umístění pračky do kuchyně je nejlepší variantou vestavěná pračka. Nezapomeňte také na to, zda neuvažujete o koupi sušičky, která funkce pračky doplňuje a má minimálně stejné rozměry jako pračka. Výběr praček dle funkcí je ještě specifičtější než při výběru velikosti a typu plnění. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Je navíc rozumnější počítat s rezervou.


Buben by neměl být naplňován na maximum a čas od času budete jistě potřebovat vyprat velké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky