čtvrtek 9. února 2017

Nerezový odkapávač na nádobí

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Silikonový odkapávač na nádobí InterDesign Lineo Drying Mat, 4x 2cm.


Bílý odkapávač na talíře Addis Signature, 3x cm. Odkapávač na nádobí Metaltex Bruno, 36.

Křížová konstrukce umožňuje odkládání talířů do horní části, postranní police zase poskytuje místo pro odkládání hrníčků, menších skleniček nebo příboru. Praktický odkapávač na nádobí značky Brabantia ve světle šedé barvě pojme všechno nádobí z rodinného oběda. Návod na údržbu Pouze ruční mytí.


Vhodné zejména pro kulaté a dezertní talíře. Detail produktu Do obchodu. Kč 7Kč Kovový nastavitelný odkapávač na nádobí InterDesign Skladem -. Jsou vhodné pro hluboké i velké servírovací talíře.


Hlubší nerezový odkapávač na nádobí Addis, x 3x cm.

Prostor až pro talířů. Nerezový podnos, který zachytává odkapanou vodu, slouží také na samostatné sušení větších kusů nádobí. S naší řadou dopňků na mytí nádobí vám každodenní nudná práce půjde lépe od ruky. Když se dáte dohromady s našimi praktickými pomocníky, jako jsou třeba odkapávač na nádobí , držák na papírové utěrky, háček na utěrky a kartáč na mytí nádobí , může to být zábava pro celou rodinu. Je vyrobený z chromovaného kovu a díky svému modernímu designu se bude skvěle vyjímat na každé kuchyňské lince.


Dvoupatrový charakter zajistí dostatečný prostor pro sušení i většího množství nádobí. Vsaďte na klasiku a pořiďte si praktický odkapávač na nádobí značky Blaumann. Kdo má rád v kuchyni praktické doplňky a pořádek, neměl by zapomenout na odkapávač. I když vlastníte myčku, občas nějaké to nádobí umyjete a je potřeba ho nechat oschnout.


Odnímatelný tác shromažďuje vodu z odkapávače. Pokud nevíte, kam s právě umytým nádobím, které nechcete pokládat někam, kde by se znovu zbytečně zašpinilo, je malý nerezový odkapávač na nádobí produktem, který nebudete mít problém ve Vašich chvílích v kuchyni ocenit. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Praktický plastový odkapávač na nádobí je lehký, skladný a díky své speciální technologii cirkulace vzduchu je okapání a usušení nádobí dílem okamžiku.


Bílý rohový odkapávač na nádobí Versa Plate Rack White. Nerezový odkapávač na nádobí Florina má plastovou podložku, plochu na odložení talířů či hrnků a plastový držák na příbory. Chytré odkapávače na nádobí Simplehuman jsou vybaveny praktickou výlevkou, pomocí které vrací vodu z nádobí přímo do dřezu. Tak spolehlivě odolávají plísním i vodnímu kameni.


Tip pro váš prostor: Mezi našimi zákazníky vítězí nerezový odkapávač na nádobí , ideální pro velkou rodinu.

Skládací odkapávač na nádobí , produkt je nabízen za skvělou cenu 2Kč. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tenhle kousek už si ode mě bohužel. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit.


Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky. V této kategorii najdete ostatní kuchyňské náčiní. Výrobky této společnosti vám usnadní a zpříjemní každodenní vaření a vůbec nezáleží, jestli jsme profesionální kuchař nebo jen příležitostný uživatel kuchyňského náčiní.


Küchenprofi je německá firma s dlouholetou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky