středa 1. února 2017

Odkapávač na příbory nerez

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nerezový odkapávač na příbory Joseph Joseph Surface. Franke PEX odkapávací rošt nerez 112.

Odkapávač na nádobí Umbra SINKIN - červený. Detail produktu Do obchodu. OTOČNÝ O 360° využiješ na příbory , kuchyňské náčiní, ubrousky, toaletní nebo psací. Video 3Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným.


Akce Video 1Kč (vč. DPH) 1Kč. Zásobník na příbory stolní nerez P-3. Sinks Přídavný odkapávač - nerez SD225. Stojan na pokličky Metaltex Cricket.

Láhve Konvice Nápojové soupravy Otvírače a vývrtky Formy na led Termosky Slámky Konvice na mléko Džbány Karafy Sportovní láhve Šejkry Pomůcky na čaj a kávu Výroba sódy. Cena s DPH včetně všech poplatků: € Cena CZK (s DPH) Kč : Cena bez DPH () €. Pokud použijete stojan i při stolování, budete mít příbory vždy po ruce. Prostor až pro talířů. Jsou vhodné pro hluboké i velké servírovací talíře.


Bude determinováno Doručení. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Nerezové odkapávače využiješ na odkapávání či servírování příborů na párty, oslavách i běžném stolování. Dvojitý nerezový stojan na příbory - odkapávač. Díky rezuvzdornému povrchu je odkapávač lehce udržitelný. Povrch je navíc také speciálně ošetřen, aby na něm nezůstávaly otisky prstů. A díky plastovým odjímatelným nádobám na příbory , které stačí jednoduše jednou za čas omýt vodou a jarem, máte jistotu, že váš odkapávač bude vždy dokonale čistý.


Jednoduchý odkapávač je vhodný pro odkládání a odkapávání příborů. Je vyroben z plastu, tím zajišťuje snadnou údržbu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Má lehký sklon pro snadný odtok vody a hubičku pro její vylévání do dřezu. Má protiskluzové nožky a snadno se čistí. To vše z něj dělá jednoduše nepostradatelného pomocníka! Zobrazit podrobnější popis.


Vysoce kvalitní, elegantní a prostorný odkapávač na nádobí z nerezové oceli. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit. Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky.


Vhodné i pro velké talíře s průměrem cm. Nerezové provedení zajišťuje snadnou údržbu a hygienu, stálost a dlouhou trvanlivost. Již se neprodává Dostupnost není známa. U tohoto zboží momentálně nemůžeme garantovat jeho dostupnost.


Přejete-li si být informováni o změně, klikněte na tlačítko Mám zájem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky