pátek 9. prosince 2016

Tescoma jídlonosič

Plus the worst mistakes that can destroy your metabolism, especially for women. Free Shipping Available. Check Out Betamethasone - on eBay. Fill Your Cart With Color today! Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně.


Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené.

V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. V jídlonosiči FRESHBOX přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i občerstvení na pláž nebo na piknik. Pokrmy přenášené v jídlonosiči FRESHBOX vydrží dlouho horké nebo studené. V čem jsou jídlonosiče FRESHBOX výjimečné?


Jídlonosič vždy obsahuje kulaté dózy. Celkový objem jídlonosiče je buď l nebo l. Ať už potřebujete oběd do práce nebo letní studenou svačinku, potřebnou teplotu potravin budete schopni udržet právě díky jídlonosiči. Při přenášení pokrmy nevytékají.


Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu – zůstávají horké či studené, při přenášení nevytékají.

Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě. TESCOMA má řešení i pro vás – vychytané termosky i termobrašny si zamilujete! HEADQUARTERS: Czech Republic TESCOMA s. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.


Dózy lze použít i samostatně pro. S tímto nosičem Vám vydrží jídlo dlouho horké a jednotlivé dózy perfektně těsní, proto nemusíte mít již obavy, že se pokrm během převozu dostane tam, kam nemá. Navíc pokrmům zajistíte dostatečnou hygienu zejména při jejich převozu hromadnými prostředky. Befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás. Termonádobu lze použít také.


Box na ukládání a přepravu jídla, složený ze dílů, které jsou navzájem propojené drža. Lots of news for Tescoma. Visit our online catalogue and discover our wide range of items in the Pasta section. We use cookies to give you the best experience on our website.


If you do not allow cookies, some of the functionalities might be inactive and t. Veškeré informace o produktu. With an adapter for making a half portion of ham. Instructions for use with recipes enclosed inside.


Tescoma jídlonosič Freshbox se dózami l bordeaux v obchodech na Zboží.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky