pondělí 5. prosince 2016

Odstředivka na ovoce

Simple, Fast And Affordable Online Divorce. Start Your Divorce Today! Odstředění na principu centrifugy pomocí filtračního koše a strouhacího kotouče. Tichý asynchronní motor.


Nepřetržité odstraňování odpadu. Pracovní výška pod vylévacím hrdlem 2mm.

Patentovaný automatický plnící otvor o průměru mm umožňuje vkládat zeleninu a ovoce bez nutnosti používat pěchovadlo. Zde si můžete vybrat z odstředivek několika tvarů a velikostí, všechny ale samozřejmě splňují požadavky na jednoduché používání, snadné čistění a dlouhou životnost. Automatická odstředivka ovoce a zeleniny J 1Ultra od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Barové lisy na citrusy Samovary Barové mixéry, frapovače Drviče ľadu Odšťavovače Výrobníky horúcej čokolády a čokofontány Príslušenstvo k barovým lisom a odšťavovačom Ostatní barové vybavení Ohrazení prostoru, stojan a tabule na menu Otvíráky, sítka, drtiče Shakery, barmanské láhve Vědra a nádoby na led Barové. Praktická a multifunkční odstředivka na salát, která se jistě osvědčí v každé kuchyni.


Po umytí zeleniny stačí jen vložit koš zpátky do mísy a uzavřít víkem. Luxusní odšťavňovače, které Vám nabízíme jsou vysoce výkonné a disponují vlastnostmi, které musí vyhovovat individuálním požadavkům každého zákazníka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Určena pro všechny druhy ovoce a zeleniny (citrusové plody musí být oloupané). Extra široká násypka – průměr 7mm – není nutné ovoce nebo zeleninu krájet.


ODSTŘEDIVKA NA OVOCE A ZELENINU N 28. Lze odšťavňovat všechny druhy ovoce a zeleniny. Na víku je rukojeť, pomocí níž můžeme uvést košík do rychlých otáček a usušit předem vloženou zeleninu nebo ovoce.


Sušička je skvělá pro sušení bylin, salátu, pažitky, rukoly, atd. Malý nebo velký kužel pro optimální získání šťávy bez ohledu na velikost citrusového plodu. Různé kráječe na zeleninu, loupače, odpeckovače, odstředivky, speciální síta i mlýnky na pasírování vám ušetří námahu, čas i peníze.


Všechny výrobky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jsou maximálně praktické i funkční a snadno se udržují. Kulaté sušičky ovoce jsou typičtější variantou. Obvykle mají motor úplně dole uprostře což způsobuje, že teplo stoupá vzhůru nejvíce právě u středu. Proto se může stát, že potraviny na okrajích nebudou usušené tak rychle jako ty uprostřed.


Vhodné do freshbarů a dalších provozů s požadavkem na rychlou a kvalitní přípravu čerstvé šťávy. Profesionální elektrický odšťavňovač N značky SANTOS. Potřeby na zpracování a přípravu ovoce a zeleniny od společnosti Fissler patří mezi to nejlepší, co můžete ve své kuchyni mít.

Kráječ, loupač, odpeckovávač, ale i lis na ovoce nebo odstředivka na zeleninu značky Fissler jsou vyrobené z nejkvalitnějších materiálů moderními technologiemi a uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Náhradní textilní vložka do moštovače - lisu na ovoce. Pro použití výhradě v lisu na ovoce na litr.


Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt. Odstředivka je určena pro sušení zeleniny a ovoce po jejich umytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky