čtvrtek 8. prosince 2016

Pracka za odvoz

Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Cca dva roky stará lednice za odvoz. Lednice z neznámého důvodu nechladí, potřeba opravit.


Jinák velmi dobrý stav.

Prosím, volejte jen pokud máte SPOLEHLIVOU možnost odvozu a odnosu z Prahy ve všední den v dopoledních hodinách. Inzerát platí do smazání. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Darujem za odvoz funkcnu zachovalu pracku v dobrom stave.


Nikdy neposielajte peniaze vopred. Buďte obozretní a akékoľvek podozrenie nám prosím nahláste.

Elektro - Pracka za odvoz bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Daruji za odvoz je inzerce nepotřebných věcí. Potřebujete se zbavit starých věcí? Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vzacna nemecka pracka sympatizant nsdap hj pre deti.


Pozri aj moje ostatne inzeraty PREHLASENIE Mnou vystavene predmety su originalne dobove predmety ktore služia výlučne ako historicke relikvie na študijne a muzijne učely Predajom nepropaguj. Z důvodu stěhování DARUJI ZA ODVOZ pračku Malber ve velmi dobrem stavu, boční plnění, 60x53. VELMI SPĚCHÁ - KONEC DUBNA!


Pokud se rozhodnete cokoli darovat, tak opravdu jen za odvoz , nebo za poštovné. Když za to chcete mlsky tak, už je to výměna a to sem nepatří.

U každé nabídky uveďte město, kde je možné osobní. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


ODVOZ tento dřevěný konferenční stolek. Pračka vestavná, funkční. Funkční, ale už má svoje chybičky. Kdo chce, ať si přijede. Na SMS neodpovídám a přes telefon jen adresa.


Nabízená služba je za min. Odvoz zdarma je možné uskutečnit na: Odvoz železného odpadu je možno zajistit kontejnery ale také malokapacitní dodávkové vozy. Odpady vozíme po několika tunách ale také i odvoz do jedné tuny a to dodávkou, tyto drobné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky