čtvrtek 22. prosince 2016

Malý sušák na prádlo

Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla. Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Sušáky na prádlo Sušáky na prádlo skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


LEIFHEIT, Innova Goods, Blome a dalších.

Například malý sušák na prádlo do koupelny nebo na topení. Ten je ideální na menší várku prádla, nebo pokud klasický velký sušák nestačí. Velmi praktický je pak stropní sušák na prádlo.


Ten šetří místo a navíc poskytuje mnoho místa pro sušení prádla. Tyto sušáky mohou být stahovací. Zvolte si pro vás ten správný sušák na prádlo ! Ať už instalovaný na stěnu, rozkládací na podlahu či závěsný na topení.


Vybírejte v našem eshopu Leifheit-shop.

Sušák na prádlo je robustní a stabilní díky extra bezpečným a pevným nohám. Na silné hliníkové dráty pověsíte bezpečně prádlo , které se vám nepomačká. Následné žehlení bude jednodušší. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče.


Vnitřní sušák na prádlo je populární řešení, které lze rozložit v interiéru na volném prostoru. Prádlo se usuší a sušák na prádlo se zase složí a uklidí. Tato forma je populární především v bytech. Vedle stojanových se v interiérech vyskytuje také stropní, nástěnný, radiátorový, nebo vanový sušák. Sušák … 5Kč – 9Kč v obchodech Porovnat ceny.


Radiátorové sušáky na prádlo. Dopřejte prádlu volnost, jakou potřebuje. Ve skutečnosti totiž jde o dva sušáky v jednom, jeho ramena se dají oddělit a pověsit v koupelně nebo na našem malém balkónku.


V novém bytě je málo prostoru, prádla teď pereme méně, a tak je to opravdu užitečné. A když mě čeká velké prádlo , můžu využít sušák tak, jak jsem byla vždycky zvyklá. Můžete používat také v koupelnách a dalších vnitřních vlhkých prostorech.


Kapacita sušení: metru.

Pouze pro použití v interiéru. Ať už preferujete polévku, salát, nebo vás zrovna honí mlsná na sladký dezert, tady je to pravé místo plné receptů pro každou příležitost. Užívejte si život s chutí výjimečných jídel. Na péči o své oblečení nepotřebujete mnoho místa. Sušák můžete složit, když jej zrovna nepoužíváte.


Inzerát Malý sušák na prádlo v okrese Hlavní město Praha, cena 90Kč, od ctyrina Sbazar. Vyťahovací sušiak na bielizeň ROLL-UP. Kompaktní vytahovací šňůra na prádlo na úsporu místa, která nabízí metrů sušícího prostoru.


Hladký výsuvný systém s seřizovačem napnutí šňůry, aby se šňůry nepomotali. Hledáte sušáky na prádlo ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky