úterý 13. prosince 2016

Chlazení na víno

Chlazení na víno

Text inzerátu Pro novou vinotéku sháním levné chlazení na víno. Jelikož začínáme, hledáme opravdu něco levného a funkčního (případně na dvě splátky) do začátku. Chlazení na víno AS-1ATYP, x smyčka.


Nádoba na chlazení vína je nezbytnou součástí každé restaurace či domova milovníka vín. Chladič na víno Elegant - černý. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Kvalitní nádoba z nerezové oceli na chlazení vína, sektu apod.


Kbelík se hodí nejen v létě ale hlavně ke správnému servírování nápojů. Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách v ráji gastronomie. Kvalitní chlazení na pivo a víno je vedle výčepu na pivo nezbytným základem každé restaurace, baru a vinárny.


Chlazení na víno

Výčepní zařízení - kontaktní Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových chlazení na pivo, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Stylový stolní chladič obsahuje dva prvky na chlazení , takže je ideální pro chlazení různých nápojů včetně vína, vody, mléka nebo ovocné šťávy. Víno by se vždy mělo podávat vychlazené – buďte připraveni s touto luxusní nádobou, která je na chlazení určena.


Její hlavní výhodou je překvapivě nízká spotřeba. Německé kompresory z řady US se vyznačují tichým chodem a nesrovnatelně nižší cenou. Podle způsobu chlazení rozdělujeme chladničky na víno na termočlánkové a kompresorové. U termočlánkových vinoték dochází k chlazení pomocí termoelektrického článku.


Chlazení na víno

Velkou výhodou tohoto systému je velice nízká hlučnost, nulové vibrace, nevýhodou je vyšší spotřeba elektrické energie a nestabilní chlazení. Klíčovým parametrem kvalitní skříně na víno je stabilní teplotní režim. Pro optimální chlazení je proto využívána moderní technologie s pohledovým výparníkem, umístěným na zadní stěně skříně. Teplota na jednotlivých roštech je díky němu odstupňována a vína tak mohou být okamžitě servírována v. Poslat vzkaz uživateli. VÍNO - oblíbený nápoj, který vyžaduje dobré uskladnění při správné teplotě a vlhkosti každého druhu vína.


PUR panely s chladírenskou technologií. Realizace interierové nabízejí přímo představit skladové zásoby zákazníkovi, a tím. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


C na spodní polici je na horní. Má zabudovane cerpadylko a rozhání nachlazenou vodu. Výkon 10 ovládání zvenku.


Bez ohledu na to, či hosťujete párty, vychutnáte si BBQ anebo si pozeráte veľký zápas, je pravdepodobné, že budete chcieť ledové pivo, víno či sekt. Naše veľké plastové oválne vedro má dostatok priest. Nostalgie od výrobce Lukr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky