středa 21. prosince 2016

Bora varna deska

Těšíme se, že možnost vyzkoušet si Bora spotřebiče u nás jistě oceníte. Vařte bez horního odsavače – spousta prostoru a žádný zápach! Výkon odtahu je regulován. Bez problémů jsou možné také kombinace s jednou, třemi nebo více varnými deskami. Včera jsme byli v kuchyňském studiu řešit kuchyni a právě digestoř je pro nás oříšek.


BORU, ukazoval nám ji, vypadá super, co se.

Dole: Optimální umístění varných zón umožňuje vaření ve velkých pánvích a nabízí místo pro čtyři hrnce o průměru až centimetrů. Showroom SHOWROOM je plně k dispozici od pondělí do pátku po předchozí telefonické nebo e-mailové dohodě. Rychlá, bezpečná a velmi snadná údržba: indučkní varná deska od Siemens. Užijte si benefity indukčního vaření od Siemens. Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska.


Nalezeno: 3produktů. Indukční varná deska Gorenje IS646BG. Vybírejte si Varné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Výpary a zápach z vaření se odsávají přímo z varné desky – z pánve, hrnce, grilu, přímo z místa, kde vznikají. Světová novinka s atraktivním poměrem ceny a výkonu odzvoní konečně konec konvenčním kuchyňským digestořím. Revoluce pro každou kuchyni. Electrolux Čistič varných desek 250ml. To, s čím přišla ve velkém značka Bora už na loňském veletrhu Eurocucina (další značky spodní odtah až tolik neprosazovaly), nemohla letos nenabídnout žádná z důležitých značek.


K mytí větších kusů nádobí slouží granitový dřez s baterií. Jak se vám kuchyně líbí? XXKuchyňské nádobí vždy přemísťujte tak, že jej nadzvednete (netahat!), aby se povrch desky nepoškrábal a neodřel. Bezpečnostní upozornění k ovládání Varná deska NEBEZPEČÍ!


Nebezpečí požáru, pokud varná deska zůstane bez dozoru! Olej nebo tuk se může rychle rozpálit a vzplanout. Rychlé a praktické vaření Na varných deskách Amica budete pracovat opravdu s chutí.


Jsou navrženy s důrazem na bezpečnost, šetří energii i váš čas, a díky použití odolných materiálů není problém, ani když občas něco přeteče. Bora Basic varná deska a digestoř odvádí kuchyňské výpary přímo tam, kde vznikají – na varné desce. Tento systém tak bezchybně spojuje funkčnost, kvalitu, estetiku a navíc ušetří mnoho místa. Digestoře jsou neuvěřitelně tiché a jejich údržba snadná.


Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně.

Varná deska a digestoř jsou zcela zapuštěné. Perfektní linie umožňují nenápadnou a zároveň velmi elegantní integraci do každé moderní kuchyně. BORA Basic představuje vydařený vstup do kuchyně vysoké úrovně.


Provoz v pohotovostním režimu je téměř neviditelný a během provozu inteligentním osvětlením je omezen na nezbytné funkce. W Příkon maximální kW Jištění min. Běžné digestoře obtěžují hlukem i decibelů (A) přímo ve výšce hlavy. Ale se systémem BORA je to úplně jinak. Při nejvyšším zapnutém stupni odsávání nebo ventilace je.


V kuchyni Nolte je tedy vestavěná varná deska BORA s integrovaným odsavačem par, pak je zde ukrytá vestavěná myčka nádobí, vestavěná chladnička a ve výšce jsou umístěné parní trouba a pečicí trouba. Věděli jste napříkla že na desku s podporovaným vařením můžete klidně položit i celý plech? Rozehřeje totiž pouze ty plotýnky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky