pondělí 26. prosince 2016

Cc přípravek na impregnaci spár

With One All-Inclusive Price. Speak To Your Training Consultant. And Test Your Knowledge. Dates Available Year-Round. Get Trained When You Need.


Přípravek na impregnaci spár : 1. Impregnuje příčné a podélné spáry. Všechny informace o produktu Čistič podlahy Dr. Zvyšuje odolnost položených podlah vůči vodě. Ideální ochrana spojů pro všechny laminátové, lakované dřevěné a korkové podlahy. Použití na laminátové podlahy, lakované hotové parketové dílce (Fertigparkett) a lakované korkové podlahy.


Chrání podlahu před vodou a vnikem vlhkosti do oblasti spojů. Není vhodný pro podlahoviny se sraženou hranou nebo s V-spárou. Jedná se o přípravek s obsahem rozpouštědel na bázi vysoce kvalitních vosků a rostlinných olejů. Tento přípravek je určený k impregnaci příčných a podélných spojů u lakovaných dřevěných a korkových podlah.


Speciální receptura na bázi vysoce kvalitních vosků a rostlinných olejů s obsahem rozpouštědel pro impregnaci spár u laminátových, lakovaných dřevěných a korkových podlah. However you look at it, we get you certified faster. WINEO 4WOOD se zámkem na HDF WINEO 4WOOD XL lepená WINEO 4WOOD XL se zámkem WINEO 4WOOD XL se zámkem na HDF WINEO 4STONE lepená. Hodnocení produktu: (). Popis Pípravek s obsahem rozpoušt del na.


Profi prostředek pro podlaháře. Nelze použít na podlahy s V-drážkou. Univerzální odtraňovač skvrn pro odstraňování rýh od gumových. Zboží skladem Při objednání do 12:hodin, následující pracovní den u Vás.


Ochrana spojů pro všechny laminátové, dřevěné a korkové podlahy. Cena je uvedena bez DPH za balení. Certify in less than one week. Vyvarujte se loužiček a šmouh. Na impregnaci použijeme přípravek Dr.


Schutz - CC PU Anticolor L. Velmi důležitá je pro CC -Dr. Základ výroby tvoří k životnímu prostředí ohleduplné suroviny. Attend This Course Online Now. Spotřeba: 25L na přibližně m². Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odsouhlasen na všechny Click-lamináty.


Doporučuje EPLF (asociace evropských výrobců laminátových podlah).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky