pondělí 26. prosince 2016

Retro příbory

Okouzlující příbory ve skandinávském vintage anebo retro stylu si jednoduše zamilujete. Jistě oceníte jejich chytrou kombinaci odolné nerezové oceli s praktickou plastovou rukojetí v elegantním starobylém designu. Balíček doručíme za Kč, a při dopravě nad 1. Vyberte si jídelní příbory podle ceny a fotky z nabídku mnoha e-shopů.


Jídelní příbory , vidličky, nože, lžíce i lžičky, jídelní nože. Vybírejte pomocí stylu, ceny a barev.

Nalezli jsme Retro příbory ve více internetových obchodech za cenu již od 229Kč. Oblíbeným produktem je Set ks příborů Premier Housewares Sweetheart za 229Kč a Set ks příborů Sweetheart za 229Kč. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Příbory Pois žluté sada ks, Bugatti. Celek je vhodně zabalen.


Velmi estetické a praktické příbory - dokonale plní svou funkci při každodenním jídle. Design odkazuje na retro styl, příbory budou se krásně prezentovat na stole. Budou také velmi praktickým dárkem.

Potěší každého, kdo miluje moderní retro design. Vlastnosti produktu: Sada příborů s. Prodám zbytky z přírodní svatby. Pouzdra na příbory - nepoužité Zelená organza Svícny Vázičky Papírová truhla na přání Polštářek na prstýnky ceny podle domluvy plus poštovné nebo zásilkovna Podle zájmu mohu poslat více foto nebo info. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PŘÍBORY.


Souhlas s užíváním cookies : Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování. Inzerát Retro příbory k doplnění v okrese Pardubice, cena 299Kč, od cababa na Sbazar. Popis: PYrodám tyto příbory k doplnění na chatu či chalupu pár kousků nových novodobých. Vintage příbory prodáváme v setech pro nebo osob. Můžete tak potěšit svou maličkost a pořídit si tyto okouzlující příbory do své domácnosti, nebo je můžete darovat příbuzným.


Ideální jsou také jako dárek novomanželům. Pravidla stolování jsou věda, ale vybrat si stylové příbory pro vás nebude problém. Nádherně prostřený stůl ocení zejména vaši hosté. Living, minimalistické jídelní příbory , servírovací lžíce, dezertní vidličky, servírovací sady na dort a další příbory pro servírování pokrmů, které doladí váš prostřený stůl. Nabídka už bohužel skončila, ale.


Objevte nápady na téma Retro. Správný výběr příborů představuje velmi důležitý úkol, protože jen s kvalitním příborem si pokrm náležitě vychutnáte.

Sadu příborů můžete doplnit o některé speciální příbory , jako jsou steakový nůž nebo vidlička na porcování. V této kampani vám nabízíme příbory holandské značky KOM AMSTERDAM. Vysoká kvalita je patrná v každém detailu – ať už jde o jemnou perleťovou barvu rukojeti či jejich ocelové zakončení.


I doma si můžete připadat jako na hostině u královského dvora. Pochutnejte si ve stylu vintage ! Zlaté, černé, duhové a rose gold příbory Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky