pondělí 5. prosince 2016

Pračky brandt recenze

Brandt je tradiční francouzskou značkou elektrospotřebičů. Více než let usnadňuje lidem každodenní práce v domácnosti. Těší se z ocenění nejdůvěryhodnější značky v oblasti domácích elektrospotřebičů, které je odměnou za desítky let průzkumu a vývoje, aktivního naslouchání požadavkům zákazníků a znalosti jejich zvyklostí.


Pračky se sušičkou jsme do naší recenze nezařadili, zpravidla mají například větší spotřebu elektrické energie, jsou také těžší, dražší a do jejich hodnocení je nutné zařadit i parametry sušiček. Srovnávání s ostatními pračkami by tak bylo vlastně nic nevypovídající. Pračky jsou v dnešní době součástí téměř každé domácnosti. Ušetří spoustu času, ale zaberou také dost místa. Pokud máte menší koupelnu a klasickou pračku byste do ní nevměstnali, zkuste slim variantu.


Slovem „slim“ se označují pračky se zkrácenou hloubkou. Konkrétní čísla nejsou v tomto směru jednoznačně. Spotřebiče Brandt slaví let od začátku výroby a prodeje domácích spotřebičů. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla.


Testy, kde jsou produkty Brandt. Počet testovaných produktů: Pračky s vrchním plněním zaberou v koupelně méně místa než ty s předními dvířky. Jak účinně dokážou prádlo vyprat, vymáchat nebo odstředit? To jsme zjišťovali ve spolupráci s laboratoří, kam jsme poslali 15. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Nutná registrace u výrobce. Bližší informace o akci naleznete ZDE. Základní parametry Typ pračky Volně stojící Plnění Přední Kapacita Barva pračky. Prozatím dobré zkušenosti, až na uzavírání pračky , nutnost větší razance, jinak se nauzavře.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Recenze Brandt - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky , pračky se sušičkou, lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


BRANDT BWF 584CWE důležité odkazy. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V naší nabídce najdete volně stojící spotřebiče, vestavné spotřebiče i doplňky značky Brandt. Většinu vestavných spotřebičů můžete zakoupit v cenově výhodném setu. Pračky značky Brandt jsou v Evropě známy již od padesátých let. Po mnoho desetiletí se společnost neustále podařilo získat soucit spotřebitelů po celém světě a Rusko není výjimkou. Stejně jako u jakéhokoli zařízení, tyto pračky nejsou často, ale rozbíjejí se a není jasné, co s nimi v takové situaci dělat.


Nádrž pračky je kovová a má dvojitý plášť, do kterého je během sušení napuštěná studená voda, aby nádrž ochladila a pára se tak kondenzovala. Díky funkci odloženého startu si můžete pracovní cyklus spotřebiče naprogramovat tak, aby skončil např. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne.


Popis a parametry Brandt WTD. Pračky vyráběné pod značkou Brandt se v současné době nemohou nazývat francouzštinou, protože jsou vyráběny v desítkách zemí po celém světě. Například předchozí majitel značky Brandt - Brandt Group, první na světě, začal vyrábět automatické pračky s vertikální zátěží, která byla postavena v sušičce. Kromě kvalitního praní a ždímání, které by dnes již. Brandt Corporation vyvíjí už řadu let špičkové spotřebiče pro domácnosti a domácnosti.


Pokud máte štěstí, že budete mít pračku značky Brandt , znamená to, že splňuje všechny mezinárodní normy a předpisy. Zvláštní láska kupujícího si zaslouží vertikální pračky. Vrchem plněná pračka se sušičkou v energetické třídě B vypere kg prádla a usuší až kg prádla.


V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších obytných priestorov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky