čtvrtek 29. prosince 2016

Keramická bábovka

Pečení v keramické Formě. Když se u nás řekne bábovka , tak je to právě tahle keramická forma. Jednoduchá, klasická a velice oblíbená keramická forma bábovky,o objemu dva litry. Je ověřena generacemi kuchařek a cukrářek.


Použila jsem prostěhrnek cukru a stejný prostěhrnek dle zadání na zbytek surovin.

Keramika je ideální na pečení, protože pozvolna uvolňuje teplo. Bábovka tak bude rovnoměrně propečená. Před pečením formu dobře vymažte a vysypejte moukou, strouhankou nebo kokosem. Forma je vhodná také do myčky.


Klasickou keramickou formu na bábovku podle mnohých kuchařek nic nenahradí. Keramická forma DELÍCIA má dvoubarevnou glazuru, proto i výborně vypadá. Upečete v ní velkou i malou.

Masivní silnostěnná keramická forma zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená. Kvalitní glazura má přirozeně antiadhezní vlastnosti, upečenou bábovku z formy snadno vyklopíte. Je velmi oblíbená,kvůli svému trochu nezvyklému ale o to atraktivnějšímu tvaru.


Nádherně malovaná keramická forma,potěší jistě každou hospodyňku,která umí,ale hlavně ráda peče. Je tedy fakt, že se do tvaru věnce keramikům moc nechce,a proto ji jich na trhu mnoho není. Ale co,možná proto by na našem e-shopu neměl chybět. Zhlédněte krátké video o tom, jak se na hrnčířském kruhu vytáčí keramická forma na bábovku. Nejprve se potřebné množství řádně propracované keramické hlíny h. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Pro vytvoření dobré bábovky není potřeba pouze těsto a horká trouba, ale také odpovídající forma. Keramická glazovaná forma na tradiční bábovku je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu.


Keramika výborně vede teplo a proto vařením, zapékáním a pečením v keramice dosáhnete ekonomické přípravy jídel, pokrmy dojdou - troubu tedy vypínáte s předstihem. Krásná, velice dekorativní keramická bábovka je modelovaná ze světlé hlíny a glazovaná efektivními glazurami. Vzhledem připomíná starou, trochu pomačkanou, trošku obouchanou bábovku z babiččiny kuchyně.

Vysoká je cca 11cm, průměr má asi 21cm. Další barevnou keramiku z této kategori nejdete tady. Tescoma keramická forma bábovka DELÍCIA. Vhodná do všetkých typov rúr na pečenie a do umývačky.


Prodám formu na bábovku,stará, vypečená, vhodná i jako dekorace samotná, nebo ji lze použít k aranžování na zahradě apod. Pokud se nedovoláte pište na mail nebo sms a ozvu se. Zájemci prosím pište mailem přes odpověď na inzerát.


V této keramické formě připravíte velkou nebo malou domácí bábovku s dokonale propracovanými detaily. Její přípravu zvládne i začínající cukrář či cukrářka, záleží však i na výběru vhodné formy na bábovku. Ta by měla být vyrobena z kvalitního a nepřilnavého materiálu. Dlouhá životnost materiálu.


Maximální teplota pro pečení je 280°C. Lze ji mýt v myčce nádobí. Upečte si bábovku jako od babičky. A pokud nejste pečicí typ, její retro vzhled bude současně i báječnou dekorací.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky