pondělí 19. prosince 2016

Formičky na sušenky

Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu slaných i sladkých sušenek apod. Opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné odstranění zbytků vykrojeného těsta. Vhodné pro sušenkové, linecké i perníkové těsto. Vykrajovátka na sušenky v mnoha tvarech a velikostech.


Formičky na sušenky

Formy na Spekulatius jsou v ČR těžko dostupné, jelikož jsou tyto sušenky u nás ještě relativně neznámé, díky internetu je však možné je objednat ze zahraničí. Milujete pečení a rádi byste si usnadnili přípravu? Pak vyzkoušejte silikonové formičky na cukroví TESCOMA, a to nyní za příznivé ceny! Dinosauří sušenky udělají vašim dětem jistě obrovskou radost. Formy, formičky a vykrajovátka na sušenky.


Vytvořte si domácí sušenky dokonalých tvarů! Všechny výrobky jsou maximálně funkční a výroba sušenek s nimi je snadná. Možná se špatně dívám, ale nikde v naší republice jsem je neviděla.


Formičky na sušenky

Dají se koupit v zemích, kde se spekulatius (speculaas) pečou. Nebo si je také můžeme koupit přes zahraniční e-shop. Nejsou ovšem na naše poměry levné, formičky se pohybují tak.


Dostaňte své cukroví a sušenky do formy. Zapomeňte ale na svůj obvyklý arsenál a doplňte svá vykrajovátka a formičky o nové tvary. Uvidíte, že vám najednou bude i mnohem víc chutnat. Využijte vykrajovátka při tvorbě s fimo hmotou, textilní barvou či jako raznice do mýdla nebo tiskátka do keramiky.


Existují speciální dřevěné formy na spekulatius a též váleček. Seženete je v německy mluvících zemích. Mně musela stačit sušenková forma s výměnnými vzorky od Vietnamců za 8- Kč.


Připravené sušenky můžete ještě ozdobit plátky mandlí, ale není to nutné. Tvary pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi minut. Dárek na stole, je pro mne věc úplně neznámá. Co je na stole je ke konzumaci, a nebo si to mají naskládat do krabiček a vzít domů? Opravdu jsem zmatena a nemyslela jsem to zle, spíše naopak!


Starším hostům na svatbě, by to mohlo být docela nepochopitelné, víte zvyky ,jsou zvyky - slovanská tradice ! Vynikajúce na ľahkú prípravu zdobených domácich sušienok z maslového a perníkového cesta. Súprava obsahuje razítko, originálnych ľahko vymeniteľných dekorov a guľatý vkyrajovač. Proto se rozhodně vyplatí mít. Formičky na sušenky spekulatius, ks platné do: 19. Sušenky jsou akorát sladké, křupavé i voňavé.


Pomocí embosovaných válečků vytvoříte překrásné vzory, ale nemusíte se bát pustit do pečení, i když zrovna nemáte tyto války na těsto nebo schované třeba ty překrásné tradiční dřevěné formičky na vytlačování. Sama bych si je moc přála, protože jsou opravdu. Klasická vykrajovátka z pocínovaného plechu patří k jedné z mnoha vánočních tradic, které se zaryli do paměti lidí.


Každý rok se navíc objevují nové a nové tvary vykrajovátek, které nezahrnují pouze tradiční vánoční symboly, ale také dopravní prostředky, zvířata nebo květiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky