středa 7. prosince 2016

Kráječ cibule tescoma

Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule , zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Kráječ na cibuli HANDY. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule , česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun.


Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek.

Sekáčky a kráječe na zeleninu a ovoce – záleží jen na vás, jestli zvolíte ten s nádobou nebo třeba kráječ hranolků či sýrů. Usnadněte si vaření díky TESCOMA tipům! Zapíchněte do oloupané cibule rozkrojené na poloviny a mezi jehlicemi nakrájejte na plátky.


Snadno si poradí nejen s cibulí, ale i se zeleninou, ovocem, ořechy, čokoládou a dalšími surovinami. Představujeme Vám produkty špičkové kvality od firmy Status - kráječ cibule. Výhradní distribuce pro Českou republiku - Agrikol s. A už se můžete plně soustředit na to, co se děje pod pokličkou nebo na kuchyňském stole.

Vyrobený z odolného plastu, čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Určený na řezání cibule , ovoce a zeleniny např celeru a brambor, určený ale i na křupavá rajčata, pomeranče, citrony. Tloušťka plátků mm nebo 5. Ideální i pro přípravu tyčinek, sušenek, plněných taštiček, pirohů atd.


Popis: Použitý jen párkrát. Na plastu jsou skvrny-viz. O jeho dostupnosti a době, po kterou bude rezervace platná, budete informování e-mailem. Zboží bude s ohledem na skladové zásoby k dispozici ihned nebo zpravidla do pracovních dnů.


Snadno a rychle nakrájí čerstvou zeleninu a ovoce na malé nebo větší kostičky či hranolky. Zde se nacházíte: Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte z nabídky produktů Tescoma a nakupujte pohodlně online. Společnost Tescoma patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od Tescomy jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni.

Dům a zahrada - Krajec cibule bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Hodí se ke krájení dalších druhů zeleniny např. Vynikajúci na ľahké, rýchle a bezpečné krájanie cesnaku, cibule , koreňovej zeleniny, ovocia, orechov, čokolády a pod nadrobno. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Zpracování ovoce a zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky