čtvrtek 8. prosince 2016

Elastodek 40 special dekor

Charakteristika a použitie. Detail produktu Typ asfaltové směsi. Používá se jako vrchní (konečná) vrstva hydroizolací střech. Pozdĺžne vystuženie výrazne zlepšuje rozmerovú stabilitu pásu.


Na hornom povrchu má pás bridlicový ochranný posyp.

Horní povrch opatřen ochranným břidličným posypem. Má polyesterovou (PV) nosnou vložku, povrch pásu je opatřen ochranným posypem z přírodní břidlice. Vrchní modifikovaný asfaltový pás ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Elastodek Standard Dekor je SBS modifikovaný asfaltový pás.


Ve všeobecných podmínkách jsou uvedeny další závazné údaje – doba záruky, podmínky pro skladování a dopravu, určení podmínek pro zpracování pásů, bezpečnostní podmínky pokládky, nakládání s obaly, ekologické náležitosti,. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje použití pásu i v. Natavuje se plamenem celoplošně na podkladní pás. Jedná se o hydroizolační pás z modifikovaného asfaltu s vložkou z polyesterového rouna s povrchovou úpravou barevným hrubozrnným posypem.

Nosná vložka je polyesterová rohož v podélném směru vyztužená skleněnými vlákny. Nově přehlednější a rychlejší. ELASTODEK special dekor.


Délka role m, výška role m, síla 2mm. Provedení parotěsné zábrany z asfaltových pásů DEKGLASS G2S40. Elastek Special Dekor – Malé Hoštice. Je určen pro hydroizolační souvrství střešních plášťů se zvýšenými požadavky na tažnost, mechanickou odolnost a dlouhodobou životnost. Hydroizolace) Hodnocení produktu:.


Horný povrch pásu je opatrený bridličným ochranným posypom, na spodnom povrchu je separačná spaliteľná PE fólia. Glastek special dekor najdete a porovnáte na Srovnanicen. Pás ve variantě MINERAL. Používa sa ako hydroizolácia nových aj opravovaných striech. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný ob.


Nejprodávanější Modifikované asfaltové pásy. Je vyrobený z SBS modifi kovaného asfaltu. Na spodnom povrchu má separačnú PE fóliu.


Další informace k produktu Modifikovaný asfaltový pás KVK Parabit Sklodek special dekor šedý.

Glastek SPECIAL ve variantě DEKOR se uplatňuje jako vrchní pás v nových povlakových krytinách. Nízká průtažnost předurčuje pás k použití na střechách s větším sklonem, kde se asfaltový pás kromě natavení ještě mechanicky kotví. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. GLASTEK Special Dekor se celoplošně natavuje na podkladní SBS modifi kovaný nebo oxidovaný asfaltový pás. GLASTEK SPECIAL DEKOR je určený do hydroizolací střech ze dvou asfaltových pásů jako vrchní pás.


Pro nízkou tažnost je pás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky