úterý 27. prosince 2016

Liebherr cp 3813

Huge discounts, Technical Support and Secure Online Ordering. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Vybavena je automatickým odmrazováním chladící části. Systém Smart Frost zabezpečuje rovnoměrné rozdělení teploty, menší tvorbu námrazy a působí pozitivně na spotřebu energie.


Ve dveřích je zabudován LED ukazatel. Your parter for innovative products and reliable service. Ieškai internetu pigiau? Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Varen er desværre ikke i sortiment Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde et alternativ. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Home Appliances, Domestic Appliances and Kitchen Appliances. With an extensive range of home, domestic and kitchen appliances and service second to none. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül! Počet hvězdiček určuje třídu mrazení – to znamená na jakou minimální teplotu je mraznička schopna mrazit. Od toho se také odvíjí vhodná doba pro uchovávání potravin – platí, že čím vyšší je třída mrazení, tím déle lze potraviny uchovávat.


Hlučnost dB Zaměnitelné otevírání dvířek ano Mrazák ano Klimatická třída SN-T Chladící systém ledn. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Kraunamos nuotraukos Parašyti atsiliepimą. Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri.


Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos. Chladnička je vybavena držákem na lahve a mrazícím systémem SmartFrost pro omezení vzniku námrazy. Funkce SuperFrost šetří energii a činí mrazení potravin ještě efektivnější. V krátkém okamžiku redukuje vnitřní teplotu na –32°C a vytvoří.


Platí pouze pro dopravu STANDARD. Liebherr Lednice s mrazákem Lednice s mrazákem dole. Doprava, vynesení do p. Medzi jej prednosti patrí rozhodne aj tichý chod len dB, ako aj hodinová doba skladovania pri prípadnom výpadku elektrickej energie.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Reparieren Sie Ihr Gerät!


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky