úterý 20. prosince 2016

Dětské nádobí s krtečkem

Dětské hrnečky s krtečkem. Objednávejte ještě dnes. Potisk v mezivrstě je na ouškách, ale i na dně misky. Obrázek tak může motivovat.


V nabídce naleznete plastové nádobí pro děti, dětské dřevěné nádobí , dětské porcelánové nádobí i bambusové nádobí pro děti.

Roztomilá beruška vždy vykoukne ze dna talíře a potěší vaše dítě po jídle. Beruška lemuje i okraj misky, kdy bedlivě hlídá, jak si dítě u jídla vedlo. Postýlka je moc pěkná, peřinka s polštářkem mají jiný vzor než na obrázku, ale o to jsem byla víc mile překvapena vzorem látky (bílá srdíčka na červeném podkladu), dceři se do postýlky vejdou všechny tři panenky na spinkání, takže spokojenost u. Pohádky s Krtkem jsou uváděny jako seriál v televizním pořadu Večerníček. V současné době existuje přibližně padesát dílů o malém Krtečkovi.


Zajímavostí je, že seriál s Krtečkem není mluvený ( s výjimkou 1. dílu - Jak krtek ke kalhotkám přišel), Krtek a jeho malí kamarádi pouze vydávají zvuky citoslovce. Dokonalá porcelánová dětská cukřenka s oblíbeným krtečkem !

Popis: Krásná porcelánová sada nádobí značky Thun s motivem Krtečka. Moravská Ústředna Moravská ústředna Brno Melaminová sada nádobí Krtek ZELENÁ - MAŠINKA. Krásná sada nádobí , která se hodí do každé dětské kuchyňky.


Tato sada potěší každé malé dítě, které chce připravit pro své nejlepší kamarády skvělý a chutný oběd nebo svačinu. S touto sadou nádobí si Vaše děti užijí spoustu hodin skvělé zábavy. V našem obchodě naleznete dětské jídelní sady, příbory, hrnečky, svačinové boxy s motivy tradičních večerníčkových postav (Krteček, Křemílek a Vochomůrka, Rakosníček a mnoho dalších).


Set jídelního nádobí z porcelánu s motivem medvídků Orion. Na výběr ve čtyřech barvách: ružová, žlutá, zelená a modrá. Nádobí s Krtečkem pro nejmenší Počet produktů: Projezte se až na dno a objevte skrytý obrázek! Krtek v mnoha provedeních a barevných variantách Vám vždy vykouzlí úsměv na tváři.


Maminky vědí, že Nádobí s krtečkem stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nádobí s odkapávačem Nádobí s odkapem je ideálním doplňkem do každé dětské kuchyňky. Součástí sady jsou i hrnce s poklicí a různé vařečky.


Krásná 4-dílná dárková sada dětského nádobí s motivem Krtečka s jahodami.

Vaše společné stolování bude ještě větší zábava, uvidíte! Nádobí pro děti je vyráběno s nádhernými veselými a hravými motivy, že si je budete chtít pořídit nejen pro své děti, ale i pro sebe! Rozvíjejte dětskou fantazii i během jídla. Dodáváno v dárkové krabici.


Doprava zdarma od 9Kč. Kufr pro děti, do kterého si váš malý cestovatel může sbalit všechny své poklady a hračky. Krtek (často označovaný zdrobnělinou Krteček) j. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu.


Prohlížejte si aktuální kolekce módních značek na jednom místě. Nenechte si uniknout už žádné slevy a výprodeje. Sledujte poslední trendy. Sada obsahuje talířek pr.


S našim nádobím pro děti bude každé jídlo mnohem zábavnější. Jistě si zamilují jeho veselý a přátelský design. Příbory a pohárky se dětem snadno drží, jídlo se z nádobí také lehce nabírá.


Rodiče jistě potěší i to, že nádobí neobsahuje zdraví škodlivý bisfenol A (BPA) a snadno se myje. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky