úterý 20. prosince 2016

Police závěsná

Ušetříte tak místo na podlaze. Umístit ji můžete například nad psací stůl místo malé komody. Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Vybírejte police podle ceny, stylu a barvy.


Police na zeď nebo na stěnu. Tisíce poliček pro porovnání.

Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.


Na police můžete ukládat knihy, fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Tato nástěnná police se stane ústředním prvkem každého pokoje.


Díky svému neviditelnému upevňovacímu systému se dá tato police snadno zavěsit a slouží jako perfektní místo k ukládání předmětů jako jsou ocenění, knihy, sběratelské předměty, dekorace apod.

Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům. Autronic - Nástěnná polička 80cm, barva šedivá - vysoký lesk.


Nástěnná police Seashell patří k typu úložného nábytku, který v interiéru dává mnohem více vyniknout různým dekoracím. Může za to jeho asymetrická konstrukce, která na sebe poutá pohledy příchozích. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI.


Instalace závěsných nástěnných polic je snadná a nezabere mnoho času. Vypadají krásně a poskytnou praktický odkládací prostor. Do kuchyně, obýváku, chodby, ale i do ostatních místností domu, podle jejich vzhledu. Slaďte je se zbytkem zařízení. K dostání v řadě ojedinělých dekorů - akácie, jasan, aj.


Materiál: laminovaná deska, ABS hrany. Popis Závěsná police Quartz - typ (jilm J1) I malé detaily, které se mohou zdát nepodstatné, dotváří celkový vzhle atmosféru a funkční stránku daného pokoje. Každý by měl mít ve svém pokoji dostatek dekorací, rodinných fotografií, suvenýrů z cest, anebo třeba okrasných květin. Moderní a stylové nástěnné police na prodej za super cenu.


Koupíte online v eshopu Mobelix.

Také jste milovníci dekorativních doplňků a rádi nakupujete třeba svíčky, nebo svícny aby váš domov působil útulně ? Pokud ano, jistě nám dáte za pravdu, že tyto drobnosti zaberou poměrně dost místa. Když už jsou komody, nebo regály u vás doma přeplněné zvolte nástěnné police. Nezaberou skoro žádné místo a. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán.


Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky