pátek 30. prosince 2016

Beko gne 114631 x

Free Shipping Available. S obřím užitným objemem 5litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech potravin ve skutečně velkých rodinách. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


LED apšvietimas Tai dar vienas žingsnis pirmyn ekologinio veikimo link. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.

Page For further information, please contact your local or regional authorities. Electronic products not included in the selective sorting process are potentially dangerous for the environment and human health due to the presence of hazardous substances. This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie. Key Features At a Glance.


Beko Refrigerator User Manual.

This 4-door fridge-freezer uses Active Fresh Blue Light technology to keep your fruit and veg fresher for longer. Plus its multi-zone compartments allow you to switch from fridge to freezer temperatures at the touch of a button. All manuals on ManualsCat. Please read this manual first!


Dear Customer, We hope that your product, which has been produced in modern plants and checked under the most meticulous quality control procedures, will provi. Zobacz inne Lodówki, najtańsze i najlepsze oferty. Voľne stojaca chladnička v nerezovom prevedení je doplnená veľkým dotykovým displejom, na ktorom rýchlo a presne nastavíte vami požadovanú teplotu. Aktivní modré světlo (Modrá paprika) zajišťuje pokračování fotosyntézi v ovoci a zelenině a tak je udržuje déle čerstvé.


Má multifunkční zónu, kde si sami zvolíte zda to bude chladící, mrazící či nulová zóna. S obrovským úžitkovým objemom 5litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých potravín v skutočne veľkých rodinách. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Vietne izmanto sīkdatnes, lai piekļūtu saturam.


Jūs varat mainīt savus sīkfailu veikala iestatījumus tieši no sava pārlūkprogrammas. Velká kapacita, bohatá výbava. Volně stojící lednice v nerezovém provedení je doplněné velkým dotykovým displejem, na kterém rychle a přesně nastavíte vámi požadovanou teplotu.

Povrchové prevedenie je vybavené úpravou proti odtlačkom prstov. Chladiaci priestor s objemom celých 3litrov ponúka ideálne miesto pre uloženie vašich potravín. Sait kasutab küpsiseid sisu kasutamiseks. Saate muuta küpsisepoodide seadeid otse oma brauserist.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Díky své velké kapacitě i jednoduchému nadčasovému designu se jistě stane skvělým pomocníkem i ozdobou vaší kuchyně.


Chladnička má velký vnitřní objem a dokáže uskladnit opravdu velké množství potravin. Výhodou jsou skleněné police, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky