pondělí 12. prosince 2016

Skleněná krájecí deska

U nás najdete široký sortiment krájecí desky a dekorace na stěnách v jiných sbírkách. Zařazení krájecí desky. Alveus řady Line tvrzené sklo rozměr 2x 3mm. KRÁJECÍ DESKA DŘEVO ALVEUS FORM. Zobrazit skleněné krájecí desky do kuchyně a jiné ozdoby v galerii WallMuralia - oakrylové malby, triptychy, skleněné tabule a plátno.


Detail produktu Do obchodu. Skleněná krájecí deska Bílé pozadí se srdcem. V případě kuchyňské desky „Solena” se přidává ještě estetický bonus. Tato stylová skleněná deska uchvacuje svým dekoračním a originálním vzhledem, který je pro německou značku tak typický.


Prkénka a krájecí desky. Deska na krájení Pampelišky dřevo dokáže přitáhnout pozornost a stát se dominantou interiéru. Veškeré informace o produktu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tvrzené sklo nabízí pohodlné krájení a pohodlné mytí.


Zhotovená z trvanlivého materiálu je užitečným a originálnímzlepšením. Krájecí prkénko, obdelníkového tvaru. Ideální pro krájení, uložení a podávání předkrmů originálním způsobem,. Schock skleněná deska pro dřezy zabudované v rovině. Designová černá skleněná krájecí deska s abstraktním šedým vzorem.


Pro dřezy zabudované v rovině. Obrazy na skle, akrylu a plátně, skleněné panely do kuchyně a krájecí desky s potiskem – seznamte se s nabídkou sk. Bambusové krájecí a pracovní desky. Masivní krájecí desky různých tvarů a velikostí z vysoce odolného bambusového dřeva včetně luxusních bam.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Všechny probíhající akce najdete zde. Dodací lhůta: - dní. Sinks přípravná deska 420x366mm pl.


Multifunkční skleněné prkénko je extrémně hygienické. Může být použito jako elegantní tácek nebo praktická deska na krájení. Praktická skleněná krájecí deska Alveus. Rozměr 3x 2x mm.


Na kuchyňská prkénka na krájení coby každodenně využívané zařízení kuchyně jsou kladeny v první řadě nároky hygienické. Náš sortiment vás ale přesvědčí o tom, že i něco tak zdánlivě banálního, jako právě krájecí prkénko či přípravná deska , může být zároveň designovým, multifunkčním doplňkem moderní kuchyně. Chutná skleněná miska zdobená stylovou grafikou vám také umožní podávat nakrájené klobásy nebo sýry jako předkrmy. Vlastnosti produktu: Originální.


Skleněná krájecí deska

Integrovaný kráječ pro řezání předmětů, na stejné plátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky