čtvrtek 22. prosince 2016

Nerezové sítko na čaj

Milujete čaj - a hlavně ten sypaný? V tom případě vám doma nesmí chybět praktické sítko , jehož pomocí si čaj snadno. Slouží k přípravě šálku čaje a je vhodné pro všechny druhy čajů. Víčko slouží zároveň jako podstavec. Extra jemné nerezové sítko umožňuje přípravu všech druhů nejen sypaného čaje.


Díky praktickým skládacím rukojetím je čajové sítko dostatečně skladné, abyste jej mohli vzít s sebou i na cesty, nebo aby mohlo zůstat na stole ve vaší kanceláři.

Sítko na čaj RUDOLF plast. Filtry nebo sítko na čaj by v domácnosti čajomilce neměly chybět. Snadno a rychle s jejich pomocí připravíte požadované množství vybraného sypaného čaje. V případě jednorázových papírových filtrů se nemusíte starat ani o závěrečné propláchnutí. K č (Euro) na objednání.


Tácek na čajové sítko - Bredemeijer. Kč (Euro) na objednání. Asuka sítko na čaj do hrnku.

Skvělý a praktický dárek. Tescoma PRESTO Sitko na čaj s retiazkou. Orion čajítko nerezové Kanvica pr.


Praktické papírové filtry využijete při rychlé přípravě ovocných a bylinných čajů. Vyniká svou vysokou kvalitou zpracování a rukojeti mu dodávají potřebnou stabilitu při použití. Díky sítku na čaj si jednoduše připravíte lahodný nápoj. Voda na čaj by měla být měkká, tvrdá voda mění nejen chuť čaje ale i jeho vzhled a vůni.


Převaření vodu sice trochu změkčí ale většinou to není dostatečné. Doporučujeme proto použít vodní filtr. Pak jistě oceníte sítko na čaj Orion. Navíc námi doporučené dávkování a čas. Forlife nerezové sitko na čaj so skladacou rukoväťou.


Vďaka praktickým skladacím rukovätiam je čajové sitko dostatočne skladné, aby ste ho mohli vziať so sebou aj na cesty, alebo aby mohlo zostať na stole vo vašej kancelárii. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Praktický pomocník pro přípravu a odměřování sypaného čaje, který se snadno čistí. Odkládací mistička z glazované kameniny na čajový pytlík ve tva.


Lze mýt v myčce nádobí.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Nemecká značka Westmark má dlhoročné skúsenosti a preto má recept na trvanlivé a kvalitné kuchynské náčinie. Nerezové sitko na čaj Westmark Traditionell, ø cm.


Aby bylo možné efektivně sypaný čaj vylouhovat bez toho, aniž bychom museli s vodou vypít i použitou směs, je dobré použít sítko na čaj. Tradičně mají podobu vajíčka, ale pořídit se dají. Filtre alebo sitká na čaj by v domácnosti čajomilca nemali chýbať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky