pátek 2. prosince 2016

Kuchyňské hodiny s minutkou

Jejich interiérové doplňky jsou výrazné i elegantní zároveň. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě. První, co vás na výrobcích Wesco zaujme je čistý a krásný design v retro stylu.


Pokud bychom si ale ze sortimentu měli vybrat jedinou věc, byly by.

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Plní svoji úlohu a dobře vypadají - minutky nebo kuchyňské hodiny s minutkou. Výrobci jednoduchý mechanický časový strojek neváhali designově dotvořit tak, aby se v kuchyni stal dekorací.


Hlídat čas v kuchyni je důležité. Tyto hodiny mají navíc časovač, takže jídlo bude vždy dokonalé. Provoz na baterie 1x AA (není součástí).


Elegantní a nadčasové hodiny , které evokují vzpomínky na zlatá padesátá.

Lakované kuchyňské hodiny s chromovanými prvky. Součástí je praktická minutka (min), kterou využijete během vaření. Retro nástěnné kuchyňské hodiny s minutkou , z lakovaného nerezu. Rozměrný a přehledný ciferník s kontrastními černými číslicemi na bílém podkladu, výrazné ručičky. Vydrží Vám dlouhá léta, i když je budete používat denně.


Díky tomu jsou výrobky Wesco určeny nejen. V této kategorii jsou nástěnné a stolní Hodiny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Dekorace Prisma to je doplněk, který opravdu zachycuje oko.


Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Tyto černé kovové geometrické tvary mohou být zavěšeny na stropě, zdi, nebo zobrazit. Německá firma Wesco již více jak 1let vyrábí koše na odpadky amerického typu.


Dnes má v nabídce víc jak různých typů košů na odpadky. Na první pohled Vás na koších zaujme, krásný a čistý retro. KUCHYŇSKÉ MINUTKY KUCHYŇSKÉ MINUTKY.

Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí. Hodiny s minutkou JVD HO365. Kč 6Kč Momentálně není skladem Detail Hodiny s minutkou JVD HO365. Kuchyňské hodiny s minutkou červené - Wesco. Hodiny a minutka v jednom?


Nástěnné kuchyňské hodiny s integrovanou minutkou. Tento kousek bude úžasným pomocníkem i ve vaší kuchyni. Hlavní myšlenkou nizozemské značky PT LIVING je vnášet do svého specifického designu výjimečnost a nadčasovou jednoduchost.


Minimalistické i příjemné v jednom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky