úterý 6. prosince 2016

Keramický podtácek

Foglio Korkový podtácek - šéfová přes víno. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Aby si mohli položit svůj lahodný nápoj na stůl bez výčitek. Vytvořte si vlastní potisk a udělejte někomu radost snadno a rychle. Začněte tvořit na Trikuj.


Keramický podtácek

Podtácky a korbele určené k potisku. Krakonoš - pivní keramický podtácek. Každý kus je originál a vzhled. Mramorový tácek není jen upomínkový či dárkový předmět, ale i funkční dekorace pro každodenní použití – pod ranní kávu nebo večerní sklenku vína.


Je trochu retro, ale to přeci nevadí, ne? Sice už na něj nejde psát tužkou, ale svoje kouzlo neztratil. Klasický keramický podtácek ,vhodný pod půllitr či hrnek, sklenici atd.


BÍLÁ GLAZURA, průměr cm. Na přání můžeme otřít okraj od glazury, tudíž lze ,,dělat čárky - cena je 4- Kč za kus. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Kvalitní podtácek je tvořen z korkové vrstvy. Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Kameninový podtácek s motivem Litomyšle. Ve tvaru čverce nebo kruhu.


Na spodní straně jsou pryžové opěrky. Můžete hravě kombinovat s dalšími produkty levandulové kolekce a sladit vaši kuchyň do jednoho stylu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Keramický podtácek - Nejlepší kamarádka.


Z vlastního přeci nejlíp chutná, tak obdarujte svého blízkého pivaře vlastním půllitrem v jemu charakteristickém designu. Rozměr podtácku: x cm. Součástí osobního půllitru je typický hospodský keramický tácek, na kterém můžete pivaři čárkami evidovat jeho přísun. Dodáváme s cínovým retro víčkem, které chrání před ochutnávkou vos. Tento keramický podtácek je na obvodu opatřen neglazovaným pruhem, kam lze tužkou čárkovat vypitá piva.


Pivní keramický podtácek s logem Manboxeo Vám svým designem vytvoří tu pravou prvorepublikovou atmosféru. Nedá se na něj psát, ale své kouzlo rozhodně neztratil. Designový keramický podtácek Brno - kombinace keramiky a korku. Pro tisk na keramiku se používá jiná technologie než pro papírové fotografie, proto barevnost nemusí přesně odpovídat fotografiím. Korbel a hrnečky jsou jak pro praváky, tak pro leváky.


BEAR určená pro podávání nápojů. Papírové a keramické pivní tácky pod sklenice. Vraťte se do minulosti a vychutnejte si své oblíbené pivo s keramickým podtáckem.


Keramický podtácek

Vyrobte si kachličku s vlastní fotkou jako dárek. Možnost výroby do hodin. Do druhého dne budou vyrobeny objednávky uskutečněné a zaplacené do hodin. Pozdější objednávky expedujeme až následující den.


Nakombinujte podtácek ještě s dalšími produkty ze stejné kolekce a máte milý dárek pro kamarádku. Tmavě modré, keramický z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Nabídka dárkových předmětů s plastickým logem Nabízíme možnost výroby originálního, na trhu nového, neokoukaného, dárkového a reklamního zboží pro Váš pivovar nebo restauraci.


Keramický podtácek

Jedná se o keramické korbely, džbány, číše, podtácky, příborníky a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky