pátek 23. prosince 2016

Držák na lahve do lednice

Držák na lahve do lednice. Většina ledniček má stále ještě dost místa, i když už to vypadá, že jsou plné. Musíte pouze použít tento chytrý držák ! Láhev vína, piva nebo džusu zasunete do držáků jednoduše připevněných zespodu na mřížkovou polici.


LG držák na lahve do chladničky. Design, vlastnosti a technické údaje produktů se mohou měnit bez předchozího upozornění.

Pojme až tři litrové lahve nebo šest plechovek v prostoru vysokém pouhých deset centimetrů - což vám umožní ušetřit místo, stejně tak jako organ. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Drzak na lahve do lednicek samsung produktů. Police dveří - Katalog Police dveří. Dále dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Poslední aktualizace stavu skladu: 21. Postou za 100kc za vše plus postovne. Studenka moznost dovozu pobliz. Kouknete i na dalsi me inzeraty treba si vyberete. Hlavní město Praha, cena 100Kč, od Praha Bazar na Sbazar.


Inzerát Držak na lahve do lednice. Prodám držak na lahve nerezový do lednice , nový, rozměry 4- 25. Ideální pro litrové plechovky, kečup, omáčky atd.


Materiál plast sklo nerez Styl skandinávský vintage provence venkovský minimalistický. Regál policový bambusový na kolečkách, kostra MDF. Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží dorazí obvykle v termínu cca 5-pracovních dní po objednání. Umožňuje bezpečné horizontální uložení lahví ve vaší chladničce. Vhodné do chladničky i mrazničky.


Lahve jsou zafi xované a nedochází k jejich nechtěnému pohybu v chladničce. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Orientační rozměry držáku celková délka: 470mm výšk. S tímto držákem už nemusíte řešit věčný problém, jak do lednice nandat co nejvíce piv tak, aby zároveň nebránily běžnému a pohodlnému používání ledničky.


Skvělý dárek nejen pro pivaře.

Praktickou a originální vychytávku nemusíte totiž využijete jen na pivní lahve , ale i na jiné nápoje naplněné ve sklenicích s kovovým. Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky KENWOOD Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily. Tento sortiment naleznete na našem eshopu v sekci Kávovary, pressa.


Ve dveřích jsou přihrádky a nechybí držák na vajíčka. Kladné body si jistě vyslouží výrobník ledu a nápojový automat, který zvládne natočit vodu, tříšť nebo ledové kostky. Naopak držák na lahve si musíte dokoupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky