pátek 9. prosince 2016

Mycí rukavice

Mytí vozidla je z hlediska možného poškození laku nejrizikovější fází běžné údržby. Dochází při ní k abrazivnímu kontaktu nečistot s lakem. Naše mycí rukavice s dlouhými a jemnými vlákny jsou schopny tyto nečistoty částečně pohltit a minimalizují abrazivní působení nečistot na povrch laku.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zahoďte klasickou mycí houbu! Nejúčinněji a nejpřesněji myje. Rukavici se žádná houba nevyrovná.


Nespadne vám na zem a nenechá škrábance ani hologramy. V UMYEM respektujeme nařízení vlády a každý balíček pro Vás připravujeme v ochranných rukavicích a rouškách. Tou je zejména jejich šetrnost. Mikrovláknové a především přírodní mycí rukavice jsou výrazně jemnější a šetrnější, nikdy nepoškrábou lak a perfektně odvedou nečistoty z povrchu. Navíc se s nimi pohodlně pracuje a nikdy vám nespadnou na zem.


Umýváte delší dobu nádobí a trápí Vás rozmočené ruce? Myjete a pracujete s agresivními přípravky? Máte citlivou pokožku na rukou?


Pak se Vám jistě hodí tyto geniální rukavice na mytí. Měkká, mycí rukavice z černého 1 Mikrovlákna která je šetrná k povrchu laku,odstraňuje bez poškrabání a poškození špínu,nečistoty, kontaminace z disků kol,poklic a koncovek výfuků. Je vyrobená z jemných polyesterových a polyamidových mikrovláken na dlouhém a tlustém chlupu.


Mycí rukavice

Zdravotnické rukavice, Medicinaintim. Ochranné pomůcky pro Vaše ruce, které mají za úkol chránit pokožku rukou před jejím znečištěním například krví a jinými tělními tekutinami, nebo dezinfekcí a jiné. Jedna strana z acrylové vlny pro jemné mytí nebo čistění, druhá z mřížkované struktury, která výtečně odstraňuje odolné nečistoty včetně zbytků zaschlého hmyzu.


Běžné houby nedokážou absorbovat nečistoty, které ulpí na laku, a houbou je při mytí přitlačíte na povrch laku a dodatečně jej můžete poškrábat. Detailingové mycí rukavice a houby jsou speciální pomůcky, které jsou přizpůsobené pro mechanický kontakt s lakem automobilu. Jsou vyráběné z kvalitního mikrovlákna, či jiného šetrného materiálu (například jehněčí kůže, apod.), který je schopen obsorbovat nečistoty do svých útrob a tím zabraňuje jakémukoliv následnému tření nečistot po laku jako takovém. Vyrobena z velmi jemných mikrovláken a střapcům které neškrábou povrch laku.


Detailing Mitt je optimální nástroj pro aplikaci všech produktů sprayer firmy Detailer. Ať už se jedná o rovnoměrné použití přípravků pro péči o kokpit, jako je náš Natural Shine nebo venku pro snadné zpracování produktu Fast Finish nebo Ultimate Quik Wax, tato rukavice vytváří dokonalý vzhled rychle a přesně. Veškeré informace o produktu.


RUKAVICE A MYCÍ PROSTŘEDKY - FT OIL. Proto je důležité používat kvalitní autošampon, ne drahý, ale kvalitní a to stejné platí s mycí rukavicí. Proto jsme pro nás všechny zařadili do nabídky LOTUS Cleaning Premium Wash Mitt mycí rukavici. Gyeon Q2M Smoothie mycí rukavice : Šetrná mycí rukavice z mikrovlákna.


Základní vlastností slušné mycí rukavice je její měkkost a schopnost absorbovat nečistoty. Naše rukavice jsou vyrobeny z nejměkčí australské vlny, která je na trhu k dispozici. Dětská mycí rukavice Baby Bamboo (Doplňky) - Dětská mycí rukavice je vyrobena z vysoce kvalitních polyesterových vláken. Tento materiál velice šetrně čistí jemnou dětskou pokožku a nezpůsobuje podráždění. Díky speciálnímu propletení vláken tato rukavice výborně pění v kombinaci s jakýmkoli mycím prostředkem.


Během umývání také velice příjemně masíruje. CHEMICAL GUYS - CHENILLE MICROFIBER. Světle zelená mycí houba vyrobená ze speciálního 1 Mikrovláknového materiálu s extrémní savostí určená pro dokonalé mytí automobilů bez poškrábání laku a vytváření hologramů. Velikost (33cm x 20cm). DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever!


Mycí rukavice

Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Mycí rukavice na prodej v našem internetovém obchodě Motora. Díky technologii dlouhého chlupu je mytí karoserie velmi jednoduché a efektivní. Praktický návlek na ruku Snadná manipulace.


Liquid Elements Chubby 2. Nová vylepšená Blue Edition má atraktivní design, aby vás mytí auta bavilo ještě více. Jednoduše a šetrně k laku díky dlouhým vláknům z Chenille Plush, která jsou ultra jemná a nepoškrábou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky