úterý 27. prosince 2016

Multifunkční hrnec philips

Free Shipping Available. Připravíte v něm mimo jiné maso, zeleninu, polévky, těstoviny, rýži ale i koláče, bez nutnosti dohlížení na přípravu pokrmů. Má prednastavených programov a inteligentné. Philips Multicooker je nové multifunkčné zariadenie na varenie, s ktorým pripravíte chutné polievky, cestoviny, mäso aj koláče.


Vybrat si můžete z přednastavených programů. V marketingových videích s ním vaří a doporučuje dokonce samotný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Hlavní výhodou vaření v páře je rychlá a pohodlná příprava.


Výhodou je 3D ohřev, který zaručuje rovnoměrnou přípravu. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den.


Multifunkční hrnec philips

Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce.


Disponuje celou řadou moderních technologií , mezi nimiž nechybí například 3D systém ohřevu , dále integrovaným mikroprocesorem a automatickými programy pro jednoduchou a rychlou přípravu zdravých pokrmů. Díky tomu nemusíte postávat dlouhé hodiny u plotny, stačí nastavit program a můžete se věnovat rodině. Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem.


Fritéza Philips Airfryer je tím pravým řešením! S nífritujete mnohem zdravěji – vzduchem! Zatím rodinka nevyzkoušela všechny možnosti vaření, ale co stihli vyzkoušet, tak jen spokojenost. Je vzhledově pěkný a nahradí spoustu zbytečného nádobí, čímž ušetří místo v malých kuchyních a hlavně.


Vaří se v něm cokliv včetně marmelad zakusku polévek Omáček atd. Přidám kuchařku od Pohlreicha. Nebo předám osobně Kladno. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Multifunkční hrnec philips

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Multifunkční hrnce Philips na Alza. Tlakový hrnec má snadné ovládání - tlačítka v českém jazyce.


Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. Vnitřní nádobu, ve které se vše po přikrytí pokličkou připravuje, lze snadno vyjmout a klidně dát i do myčky. V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými.


Popis produktu:3D teplo zajišťuje nejlépe uvařené pokrmyintegrovaný mikroprocesor zajišťuje snadnou přípravu oblíbených pokrmůvelká tloušťka vnitřní nádoby (mm) rovnoměrně rozvádí teplo a zaručuje. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Renomovaná značka Philips je zárukou kvality. Ne že by snad bylo co vytknout přímo řemeslnému zpracování – hrnec je ze silného nerezu a vnitřní povrch je z dobře udržovatelného nepřilnavého.


Indukční multifunkční hrnec DPS. Predchozii Následující Unikátnost indukčního multifunkčního hrnce spočívá v konstrukci vnitřní nádoby pro 3D přípravu pokrmů, 4zónovém ohřevu indukční cívkou v kombinaci s tlakovým vařením a vařením v páře. Vybírejte si Fritovací hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Díky dostupnému ovládacímu panelu nebude problém rychle zvolit požadovaný způsob přípravy. Volič teploty pak nabídne plynulé nastavení od do 1°C. Přehledné kontrolky pak informují jak o zvoleném programu, tak o stavu termostatu a zapnutí přístroje. Hrnec s vlastním ohřevem, který připravuje jídla za vás. Pokud hledáte jednoduchý a praktický způsob přípravy všech svých oblíbených jídel, tento hrnec je určený právě pro vás: multifunkční hrnec Delimano 18vudělá všechnu práci za vás – jediné, co musíte udělat, je přidat suroviny, nastavit program a stisknout časovač.


Parní hrnec od Philips Avent patří mezi dražší produkty především proto, protože se neřadí přímo mezi obyčejné parní hrnce, ale tzv. Tento výrobek je totiž parní hrnec a zároveň i mixér. Taková vlastnost se hodí především při přípravě zdravých jídel a příkrmů pro malé děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky