pondělí 12. prosince 2016

Smaltovaný hrniec 20 l

Nerezový gulášový set LUX L - Zosilnený. Kotlíková súprava L. Liatinová platňa na grilovanie 42x42. Hodnotenie produktu:. Hrnec lze používat na všechny typy spotřeb. Smaltovaný hrniec L. Hrnce a kastróly z prvotriednych materiálov, smaltované aj nerezové.


Veľký výber tvarov, veľkostí a objemov vám pomôže pri efektívnom varení pre dieťa, jednotlivca alebo pre celú rodinu a priateľov. Je kompatibilný so všetkými druhmi ohrevu a vhodný do rúry do 260°C. Vďaka nepriľnavému povrchu sa jednoducho čistí a je vhodný do umývačky riadu. Detail produktu Do obchodu.


Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok. Tento web používa súbory cookie. Pre anonymné meranie návštevnosti použív.


S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete Souhlas s jejich používáním. Banquet ONION 6-dielna sada hrncov, 149. Více informací v pod kategorií Obchodních podmínek. V súčasnosti je najväčším výrobcom liatinového riadu v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu a vyrába viac ako 1rôznych výrobkov.


Vďaka veľkému výberu farieb je smaltovaný riad obľúbený najmä na chalupách, kde dodá varení ten správny šmrnc, ale samozrejme je vhodný do každej kuchyne. Všetky informácie o produkte. Chcete vedieť, či je cena 62. Vysoký hrniec s trojvrstvovoým mramorovým povrchom a priem.


Smaltovaný hrniec 20 l

Najlacnejšie kotlíky na guláš. Objenaša cena 2EUR. Se slevovým kupónem SFINX10. Kvalitý smaltovaný hrniec s pokriekvou.


Akce je platná do neděle 5. K tomu máme pořád dopravu za polovinu a. Kč navíc získate smaltovaný dárek. Pre všetkých, ktorí dávajú prednosť tradičným materiálom. Pozinkovaný hrniec určený na sterilizovanie a závaranie.


Smaltovaný hrniec 20 l

Držiak teplomera a parná vložka. Vhodný pre všetky typy sporákov a možnosť použitia aj v rúre. Jednoduché umývanie v umývačke riadu. Hrniec s ušami, pokrievka s otvorom. Oceľový obojstranne smaltovaný hrniec SFINX GASTRO je ideálnym riešením pre kuchyne stravovacích zariadení, ale aj pre domácnosti alebo hospodárstva.


Pri tomto tovare zabezpečíme do. Pridať do zoznamu želaní. Kompletná špecifikácia: Atraktan simuluje pach ľudského potu a týmto výrazne zvyšuje príťažlivosti lapačov hmyzu.


Všechny informace o produktu Hrnce Belis smaltovaný rendlík Gastro 32cm l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Belis smaltovaný rendlík Gastro 32cm l. BERLINGERHAUS sada hrncov Granit Diamond Line,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky