pondělí 19. prosince 2016

Sklo do mikrovlnky

Do misky s vodou přidejte pár plátků citronu a vložte na noc do mikrovlnky. Druhý den půjdou nečistoty mnohem lépe dolů. Citron funguje výborně i na odstranění zápachu z mikrovlnky.


Do hluboké misky nalijte šálek vody se šťávou a kůrou z jednoho citronu a nechte minut povařit. Potom celý vnitřek vyčistěte měkkým. Takové sklo umí odrazit teplo zpět do nádobí, a tím proces vaření či pečení podstatně urychlí. Speciální nádobí určené pro mikrovlnky bývá poměrně drahé, zato odolává vysokým teplotám a mívá zvláštně konstruované dno se zatavenou kovovou fólií. Jak ho používat popisují kuchařky pro mikrovlnné vaření, kde najdete spoustu dalších praktických rad.


My jsme pro vás připravili věcí, které byste do mikrovlnky nikdy dávat neměli. Málokdo ví, že mikrovlny působí na některé potraviny a materiály jinak, než je tomu v běžné troubě nebo při obyčejném ohřívání na plotně. V mikrovlnce se mění vlastnosti potravin, což pro nás může mít i fatální následky. Hrnek materiál sklo , s motivem Resident Evil, vhodný do myčky a mikrovlnky , 5ml, ks v sadě Rozšiřte svou fanouškovskou sbírku hrnkem Abysse.


Hrnek je zhotoven z moderního skla a nalijete do něj celkem 5ml. Bez problémů se dá odložit do myčky na nádobí a nevadí mu mikrovlnná trouba. Významné funkce hrnku Resident.


Koláče z mikrovlnky do hrnčeka sú skvelé nielen pre nečakanú návštevu, ale aj pre tých, ktorí majú chuť na niečo sladké a nechcú kvôli tomu stráviť hodinu v kuchyni. Takmer každý recept na koláč z mikrovlnky máte hotový do niekoľkých minút. TIP: Hrnček vždy naplňte len do polovice, pretože inak by ti cesto. Sklo do mikrovlnky trouby.


Magnet 3Pagen Tanier do mikrovlnky s pokrievkou, červená. Sterilizátor má držák láh. S tanierom do mikrovlnky podusíte ryby a hydinu v rekordnom čase - zdravo a so zachovaním vitamínov.


Ideálny tiež pre rozmrazovanie a servírovanie na stôl. Riady do mikrovlnnej rúry. Rozklepneme vejce do skleničky a lehce poprášíme špetičkou soli. Vidličkou nebo párátkem propícháme vejce aby nevybuchlo, a vložíme do mikrovlnky.


Sklo do mikrovlnky

Vlníme minutu a můžeme podávat. Tato příprava je velmi rychlá a bezbolestná ve smyslu chlazení horkých vajec, neboť si vejce rozklepneme do skleničky přímo zastudena. Jste líní ohřát si vodu na čaj v rychlovarné konvici? Chcete si čekání zkrátit tím, že dáte hrneček vody do mikrovlnky ? Tohle je nebezpečný experiment – voda na povrchu bude vždy o něco chladnější a jakmile přidáte pytlíček čaje a lžičku, exploduje vám vařící voda přímo na obličej. Součástí nabídky je zboží pro domácnost jako jsou dřevěné doplňky, kuchyňské potřeby, vybavení koupelny, keramika a sklo a mnoho dalších.


Obchod Domprim nezapomíná ani na nejmenší. V naší nabídce naleznete hračky, šlapadla, šlapací traktory, odstrkovadla. I do oblasti mikrovlnných trub si nachází cestu nejmodernější technologie. Dokázala to například společnost Amazon, která do své mikrovlnné trouby nainstalovala funkci ovládání hlasem skrz virtuální asistentku Alexu. Firma představila hned jedenáct produktů z různých oblastí, které Alexu mají.


Hrnek materiál sklo , vhodný do myčky a mikrovlnky , 3ml Vychutnejte si šálek dobrého čaje s praktickým skleněným hrnkem z varného skla o objemu 3ml, který je opatřený kovovým, tepelně odolným sítkem pro louhování a skleněným víčkem. Sítko je vyjímatelné, takže hrnek pohodlně využijete i bez něj. S pomocí mikrovlnné trouby lze dokonce realizovat i další z výtvarných technik, takzvaný fusing, tedy spékání kousků skla. Nařezané sklo vložíte do speciální pícky, tu vložíte do mikrovlnky a zapékáte několik minut.


Po vychladnutí na vzduchu získáte originální šperk. Každé nádobí nepatří do mikrovlnky 16. Materiál pro nádobí do mikrovlnné trouby musí splňovat dvě podmínky: mikrovlny jím musí snadno pronikat, aniž by zahřály nádobu, a musí být stálý alespoň do 1o C. Jídlo se totiž v mikrovlnné troubě ohřívá přibližně na osmdesát stupňů, v některých místech až na sto stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky