úterý 27. února 2018

Silikonový vál na těsto

Silikonový vál usnadňuje práci, má vynikající hygienické a užitné vlastnosti. Je lehký, nepřilnavý, takže umožňuje snadnější a rychlejší zpracování těsta. Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Vál je skladný, lze i srolovat a uložit například do zásuvky. Vál je opatřen rastrem pro snadné odměření vyvalovaného těsta, po obvodu je značení v cm.


Silikonový vál na těsto

Poradíme, který je pro vás nejlepší! Podzimní období nás svádí k pečení nejrůznějších koláčů, sušenek a perníčků. Velmi dobře se skladuje, můžete ho srolovat či složit.


Těsto se na silkonový vál nelepí. Sháníte dřevěný kuchyňský nebo silikonový vál na těsto ? Drewmax GD2- Kuchyňský vál velký z bukového dřeva š. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vál s přední a zadní hranou.


Tradiční pomůcky z přírodního dřeva by neměly chybět v žádné kuchyni. Vály jsou vyrobeny ze dřeva topolového. Kuchyňské vály na těsto se používají především pro přípravu těst, ale také chrání před poškozením desku kuchyňské linky. Dřevěné vály jsou tedy vhodné i jako podložka například při porcování větších kusů masa… silikonový vál využijete spíše právě při přípravě pekařských výrobků.


Vály a válečky na těsto Pokud máte rádi pečení, tak ve své kuchyni nemůžete postrádat kvalitní silikonový vál a váleček na těsto. V této sekci naleznete obojí. Hlavní předností silikonového válu je jeho skladnost a především to, že se na něj těsto vůbec nelepí. Technické údaje: lze mýt v myčce materiál: silikon. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Podložka je vhodná do myčky na nádobí. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Z jejích kabelek a batohů úplně srší pozitivní energie. Všechny výrobky od marimasi jsou ručně malované, zdobí je květiny, zvířátka i mandaly. Oba materiály jsou snadné na údržbu a dají se mýt v myčce.


Díky nepřilnavosti válů vyválíte snadno i to nejlepkavější těsto. Navíc nenatahuje pachy. Stačí uvolnit upínací pásek a velká pracovní plocha je na světě, těsto se nelepí a dobře se s ním pracuje. Na podložce naleznete nápovědy pro dokonalé kruhové koláče i měřítka pro přesné délky.


Tento pomocník vás také může doprovodit na společné pečení s kamarádkami, neboť je snadno přenosný. Klasický dřevěný vál vám nahradí silikonový vál , je oproti němu skladný. Jednoduše ho srolujete a uložíte.


Velký silikonový vál , díky kterému bude vyválení těsta hračka! Vál vám nebude klouzat pod rukama, těsně přilne ke stolu, avšak těsto se na něj nepřilepí. Jedna z nejlepších vlastností silikonu je právě jeho nepřilnavost, díky které si značně zkrátíte dobu přípravy každého těsta. Skvěle přilne ke stolu a těsto se na něj nelepí. Nepohlcuje pachy, snadno se umývá a je perfektně skladný.


Kč Orion Dřevěný vál na těsto 70x50cm Skladem 1. Detail produktu Do obchodu. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky