pátek 24. dubna 2020

Zavařovací hrnec domo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zavařování nebylo nikdy jednodušší. Při větších rodinných sešlostech nebo párty s přáteli zajisté oceníte, kolik práce s přípravou kávy nebo čaje vám hrnec tímto důmyslným řešením ušetří.


Zavařovací hrnec domo

Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky. Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete. Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování. Nejen že s jeho pomocí můžete zavařit ty nejoblíbenější dobrůtky z vaší zahrádky, také ho využijete k blanšírování zeleniny.


Jak vybrat zavařovací hrnec. Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou. Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým.


Každý zavařovací hrnec DOMO bývá běžně osazen intuitivním ovládacím panelem, pokročilejší modely nabídnou i přehledný LCD displej. Ke standardní výbavě patří funkce udržení teploty, díky které lze použít i jako automat na teplé nápoje. K dispozici jsou klasické smaltované, ale i moderní. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


Tenhle drobek v nerezovém provedení o objemu litrů dokáže efektivně zpracovávat velké množství kompotů, marmelá dětské výživy a dalších dobrot. LCD display je velký a modře podsvícený, takže tě vždy bude informovat o všem, co potřebuješ vědět. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru? V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek.


Plně automatický zavařovací hrnec s LCD displejem, díky kterému lze plynule a přesně nastavit teplotu a čas. Smaltové provedení zajišťuje dlouhou životnost a umožňuje používat přístroj na svařené víno i jiné horké nápoje. Tento zavařovací hrnec je vhodný také sterilizaci ovoce i zeleniny a díky odnímatelnému bočnímu kohoutu a záslepce otvoru kohoutu ho můžete využít i pro přípravu horkých nápojů, guláše a jiných omáček. Hrnec má displej, časovač a jeho zpracování je velmi kvalitní. Objem hrnce je litrů.


Poloautomatický zavařovací hrnec o objemu celých litrů. Výpustný kohout na boku lze uzavřít, aby se do něj nedostaly. Díky plastovému výpustnému kohoutu jej lze použít i na výdej nápojů.


Výborně poslouží také pro udržování horké polévky nebo guláše před jejich servírováním, pro blanšírování zeleniny, nebo ohřívání ve vodní lázni. Hrnec o hmotnosti kg má rozměry 4× 4× 4cm. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Po dosažení nastavené teploty se automaticky spustí zavařování.


Přehledný podsvícený LCD displej. Kvalitní nerezové provedení. Plynulé nastavení teploty až do 100°C. Zvukový signál po skončení programu.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky