úterý 28. dubna 2020

Tescoma mlynek na sul a pepr

Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl. Použivání mlýnku je snadné , otáčením horní části mlýnku po směru hodinových ručiček pokrm opepříte, otáčením opačným směrem jej osolíte. Elektrický mlýnek pro čerstvě mletý pepř a sůl. Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zby.


Vynikající pro čerstvě mletý pepř, sůl, sušený tymián, rozmarýn apod. Nastavitelný mlecí mechanismus mlýnku na pepř z prvotřídní nerezavějící oceli s vysokým obsahem uhlíku, nastavitelný mlecí mechanismus mlýnku na sůl z vysoce kvalitních keramického materiálu. Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí.


Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Elegantní elektrický mlýnek Tescoma z nerez oceli a odolného plastu s nastavitelnou hrubostí mletí je ideální na mletí soli, pepře a sušených bylinek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mlýnek je opatřen kvalitním. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl. Uživatelské hodnocení a recenze na Kořenka TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1. Vyrobeno z odolného transparentního plastu a nerezavějící oceli. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Tescoma Není pochyb o tom, že čerstvě mletý pepř nebo hrubozrnná sůl dodají hotovým i připravovaným jídlům delikátní chuť a intenzivní vůni. CZ Velice elegantní elektrický mlýnek na sůl a pepř. Hrubost mletí je nastavitelná a víčko pro zachycení zbytků je součástí.


Baterie nejsou součástí balení. Mlynek na cerstvou sul s elegantnim vzhledem za. Kombinovaný elektrický mlýnek na pepř a sůl v elegantním nerezovém provedení. Domů Info o dopravě EET Naše prodejny Tescoma Registrace odběratelů slev.


Díky možnosti nastavení hrubosti mletí přijde vhod nejen při doladění pokrmu u stolu, ale také při vaření. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Zabývá se především vývojem, designem a následně prodejem značkových kuchyňských potřeb. Dlouhodobé úspěchy značky Tescoma stojí zejména na mimořádně široké a ucelené nabídce kuchyňských potřeb, prvotřídní kvalitě použitých materiálů a na dokonalém zpracování výrobků.


Ruční mlýnky na sůl a pepř Tescoma na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Mlýnky na sůl a pepř Do obchodu Tescoma. Výrobek je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky