úterý 7. dubna 2020

Vestavná myčka rozměry

Vestavná myčka spotřebuje 7–litrů vody za jedno mytí. Je to až 7× méně oproti mytí pod tekoucí vodou z baterie, kdy spotřeba dosahuje až litrů. Spotřeba energie vestavné myčky nádobí cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ať již zvolíte vestavnou s panelem, nebo plně vestavnou myčku, vždy získáte perfektní výsledky a nejlepší možnou energetickou spotřebu.

S funkcí SprayZone v myčce nádobí AEG očekávejte výjimečné výsledky. Jak si vybrat myčku nádobí? Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál.


Vyrábí se bez bočních stěn, horní a dekorační desky, stejně jako každá vestavná myčka. Naše diskrétní, výkonné a energeticky úsporné vestavné myčky nádobí usnadňují život a kuchyň je díky nim úhlednější a příjemnější. Myčka nádobí šetří v porovnání s ručním mytím vodu i energii až trojnásobně.


Kupte teď a získejte peníze zpět U vybraných prodejců nyní můž.

A je myčka stejně účinná? Naše nová myčka nádobí na trh přináší první přídavné ostřikovací rameno, které dosáhne do všech koutů a na každý kus nádobí. Jeho inovativní vodní technika umožňuje zevrubné mytí, aby i ty nejtěsněji vložené či velké kusy nádobí vyšly ven jako nové. Beze šmouh, beze skvrn. Pouze veškeré povrchy zářivě čisté.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Podobně příjemnou funkcí je tzv.


Model je vybaven také důmyslným systémem sušení pomocí tepla z posledního. Přejete si chytrého pomocníka, který místo vás umyje i obrovskou horu špinavého nádobí a nikdy neřekne ne? Pokud ano, tak je vestavná myčka nádobí Bosch SMI46KS01E nejlepší volba. Zvládne pojmout až jídelních sa takže se skvěle hodí i pro početnější rodiny. V průběhu mytí promítá na podlahu červený světelný paprsek.


Když je nádobí umyté, barva se změní na zelenou. Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Minimálně tedy těch mladších, které si potrpí na komfort.

A proč ne, když jde dnes již o cenově dostupnou věc. Jakou a podle čeho vybrat? V prvé řadě se budete muset rozhodnout pro velikost myčky. Výrobci standardně nabízí dvě.


Držák GlassHolder firmy AEG zajišťuje ochranu pro každou sklenici v dolním koši myčky nádobí. Funkce počítání tablet v rámci Home Connect aplikace sleduje vaši spotřebu a informuje vás skrze automatická oznámení, když vám zbývá posledních pět tablet od vašeho posledního nákupu. Z důvodů, že dopravci nepřijímají dobírky, lze platit pouze převodem.


Hlavní výhody kterými tato myčka disponuje jsou, 6. Power Clean pro účinné odstraňování. Potěší vás i prodloužená pětiletá záruka. Myčka dokáže pojmout celkem jídelních sad. Její vnitřní prostor je uspořádán tak, aby se každý kus nádobí ze sady dokonale umyl a usušil.


Můžete si zvolit z nabídky mnoha programů, podle momentální potřeby. Tato funkce aktivuje samostatnou zónu, která je určena speciálně pro nádobí s odolnými nečistotami. Probíhá v ní intenzivní mytí, kterým se odstraní vše, co na nádobí dosud ulpívá. Bez předmytí i namáčení.


Systém GlassCare vaše křehké sklenice vždy perfektně zafixuje, a tak jim zajistí dokonalou čistotu i perfektní péči. Technologie SoftGrip pevně, ale přitom šetrně drží sklenice na víno za stopku. Díky ní budou vždy zářivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky