čtvrtek 16. dubna 2020

Ultrazvuková špachtle návod

Necháte cca minut působit, po té pleť můžete navlhčit a opět po ní klouzat špachtlí. Po očištění pleti můžete samozřejmě nanést také masku na obličej. Další postup je pak stejný - tonikum, zapracování séra, krém. Ultrazvuková špachtle je úžasná a účinná, i kdyz se Vám to třeba nezdá, ale to co vyčistim z pleti je mnohdy neuvěřitelné.


Mnohdy jsou černé tečky moc hluboko ( ale z povrchu pleti to bere takový hnus, až to nechanechapu).

Nová ultrazvuková špachtle s galvanickou funkci spojuje dvě profesionální ošetření. Na jedné straně hloubkově čistí pokožku a odstraňuje odumřelé buňky a na druhé straně vyhlazuje vrásky, zmenšuje póry a léčí pigmentové skvrny. Jak se ultrazvuková špachtle RIO FASSpoužívá?


Při prvním kontaktu se špachtlí jsem si říkala, že obsluha bude asi složitá, jelikož je na ní nějak moc tlačítek. Vzala jsem tedy do ruky návod k použití a začala číst. Zjistila jsem, že ovládání špachtle RIO FASSje velice jednoduché.


Přístroj zapnete stiskem. Ošetření není nepříjemné a klient nemá zarudlou ani extrémně namáhanou pokožku, jak tomu bývá při ručním ošetření.

Klient během ošetření slyší pouze slabý zvuk ultrazvukové špachtle , který nebrání mnohým klientům, aby během ošetření usnuli. Rio Beauty ultrazvuková špachtle FASS. Další důležitou funkcí je sonoforéza, tj. Facial Gua Sha 101: How and Why To Use It For Anti-Aging, Lymphatic Drainage, and De-Puffing - Duration: 26:05.


Ilwy Supersonic Profi ultrazvuková špachtle na čištění pleti. Je určen pro udržování hebké a hladké pleti, odstraňování přebytečného mazu z pórů pokožky zabraňující. Můžete si jej můžete stáhnout a vytisknout. Pleť můžete na čištění připravit nanesením kyslíkové masky ETANI. Dobrý den, moc prosím o rady.


Zakoupila jsem si přístroj UD-039. Bohužel návod je naprd Nerada bych si poškodila pleť, místo abych jí pomohla. Pokud jste uvěřili zázrakům, kterými nad jiné povyšují kosmetická studia ultrazvukovou špachtli, pravděpodobně své jizvy po akné nosíte dál.


Navzdory tomu, co hlásají v inzerci kosmetická studia, ultrazvuková špachtle neumí vše, co se o ní píše. U mastnej pleti a akné čistí póry a bráni hromadeniu keratínu v ústí mazových žliaz. Tým znižuje riziko tvorby zápalov a vriedkov.


Diskuse - ultrazvuková špachtle na čištění pokožky. Tento jedinečný přístroj spojuje funkce hloubkového čištění, odstranění odumřelých a ztvrdlých částí pokožky, ale i face-liftingu.

Tento přístroj nenabízí jen perfektní čištění pleti do hloubky, ale má i funkce, kterými. Na jednej strane hĺbkovo čistí pokožku a odstraňuje odumreté bunky a na druhej strane vyhladzuje vrásky, zmenšuje póry a lieči pigmentové škvrny. Doprava zdarma Novinka. Ultrazvuk představuje mechanické vlnění o vysokých frekvencích.


Díky těmto vlastnostem mohou ultrazvukové vlny účinně čistit pokožku, uvolňovat komedony i hlouběji uložený maz. Ilwy NEW Supersonic ultrazvuková špachtle na čištění pleti. Omlazení, redukce vrásek a konec tvorby akné!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky