středa 29. dubna 2020

Ventil na co2

Kvalitný redukční ventil na CO2. Vstupné napätie ohrevu je 24V. Redukční ventil COBasecontrol. Vhodné pri väčšom nasedení a zváraní s COplynom. Lahvový redukční ventil na CO.


Lahev na COvýměnná kg Inzerát byl odebran z oblíbených.

COInzerát byl odebran z ob. Ukazuji to jen jako možnost dovybavení stávajícího r. Lze to sehnat na Polském. Ventily pro COse dělí na redukční ventily, které redukují tlak z láhve a na jehlové ventily, které jemně dolaďují množství plynu, který bude proudit do akvária. Dále se mezi ventily řadí elektromagnetické ventily, které zastavují přívod COdo akvária v noci, kdy není nutné COpro rostliny dodávat. COv akváriu, COset, COdifuzor - akvarium a rastlinná akvaristika sa nezaobíde bez COhnojenia.


V tejto sekcii nájdete všetko potrebné pre COhnojenie v akváriu - od COpre mini akvárium až po profi riadnený TOP AAA COset. Jak správně vybrat COset, co vše by měl set obsahovat? V druhém díle se podrobněji zaměříme na redukční ventil.

Dávkování COdo akvária je prakticky nutnost pokud máme silně. Fľaškový redukčný ventil pre CO2. Ventil je vybavený vstupným manometrom (pre tlak vo fľaši) a výstupným plavákovým prie.


Prietok je regulovaný ventil čekom. Nástavc na hadicu má priemer 8mm. Pripojenie na štandardnú COfľašu alebo na hasičák. Na vstupe je filter nečistôt. Elektrický ohrev plynu s pripojením na AC36V.


Systém COfunguje tak, že do zbraně jednoduše vložíte bombičku a napíchnete ji na ventil , naplníte zásobník a pak již pouze mačkáte spoušť, dokud nevystřílíte celý obsah zásobníku. Prim ve výrobě těchto zbraní hraje německá společnost UMAREX. Některé jejich špičkové modely používá i německá policie pro. Tento ventil disponuje presnou reguláciou a konštantným udržiavaním východzieho tlaku počas celého zváracieho procesu.


Přezkoušíme těsnost (připravíme roztok jaru s vodou, vyšleháme a pěnu naneseme štětcem na spoje - případná netěsnost bude okamžitě patrná) Návod k napojení na hadičku. Do vstupu i výstupu elektromagnetu našroubujeme konektory na hadičku. AV COJehlový ventil se šroubením na hadičku. Skladem (ks) Cenově dostupná varianta spolehlivého jehlového ventilu pro regulaci CO2.


Provedení se šroubením na COhadičku. Predám uplne nový 80W colaser so zarukou. Najkvalitnejšia riadiaca jednotka RUIDA - na foto ovladana programom RDWorks-sucast stroja.

Ine lacne stroje nemaju takuto riadiacu jednotku a bez nej nieje mozne presne nastavenie vykonu, nedokazu pracovat vo vrstvach co velmi komplikuje pracu. Tento dotaz byl položen u produktu: Elektromagnetický ventil Camozzi 12. Dobry den,pokud to dobre chapu,tak kdyz ventil napojim na spinacky se svetlem,tak pokud sepnou spinacky,tak ventil se otevre a pousti CO, pri zhasnuti (odpojeni proudu) zavre, COneproudi do akva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky