úterý 14. dubna 2020

Zábrana ke kamnům

Tato dětská zábrana znemožňuje dětem a batolatům popálit se o povrch kamen. Příplatek za doplnění zábrany dvířky je 25-Kč. Pro zajištění větší stability zábrany a pro větší bezpečnost dětí lze zábranu opatřit sadou úhelníků pro připevnění ke zdem. Cena za připevnění zábrany ke zdem činí 10-Kč. Samořezný šroub 2x13mm - KS.


Příslušenství ke krbům a kamnům od vidaXL. Doprava zdarma Velký výběr Snadný a bezpečný nákup. Produkt úspěšně přistál ve Vašem košíku. Zabrana ke krbovym kamnum produkt ů. Praktický koš na dřevo pro jednoduché uskladnění dřeva ke krbovým kamnům nebo krbu.


Bezpečnostní zábrana ke krbu 3-dílná, černá (výška 60cm) Bezpečnostní zábrana ke krbu 3-dílná, černá (výška 60cm) - je kvalitní zábranou ke kamnům od značky Lienbacher. Se svými rozměry účinně brání zejm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů zábrana. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Tato kovová dveřní či schodišťová zábrana je jedinečná integrací systému tlakové indikace přímo do konstrukce zábrany tak, že na první pohled je vidět zda je správně a bezpečně upevněna.


FIRESTAR ZÁBRANA KE KRBU. Třídílná ochranná zábrana ke krbovým kamnům a vložkám z kvalitní oceli, která zabraňuje Vaší ratolesti dostat se přímo ke krbovým kamnům , nebo instalované krbové vložce. Výška zábrany je cm. Kaminer Krbová zástěna ohrádka ke krbu zábrana. KRBOVÁ ZÁSTĚNA Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům , práškově lakovaná.


Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Dekorativní kování představuje ozdobu. Babydan prostorová zábrana Flex L od Babydanu. Je mimořádně flexibilní. Hodí se okolo krbu, do širokých a nepravidelných dveří a schodišť nebo jako dělitel pokoje.


Slouží k ochraně okolí tepelných zdrojů pro teploty přibližně 100st. Zástěna ke kamnům 740x6bez stoj. Praktická zástěna před kamna či krb, slouží jako zábrana pro děti, domácí zvířata. Dopřejte si příjemné teplo po celém domě či chalupě díky ventilátoru na kamna. Ohrádka dokonale ochrání vaši rodinu.


Zábrana je vyrobena z kovu. Je vhodná ke všem krbům a kamnům , má řadu možných konfigurací. Sada je složena z lopatky, smetáčku a pohrabáče opatřenými dřevěnou rukojetí, a to vše zavěšeno na stojánku. Navíc může fungovat jako.


S touto jednoduchou, a přitom stylovou ohrádkou ke krbu si můžete užívat oheň, aniž byste se museli bát o bezpečí vašich domácích mazlíčků, ale také ji můžete použít jako stabilní zábranu kolem grilu nebo kamen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky