úterý 14. dubna 2020

Tescoma odkapávač na nádobí

Vynikající pro sušení umytého nádobí, účinná absorpční výplň zachytí odkapávající vodu a měkký povrch z mikrovlákna ochrání nádobí před poškozením. Odkapávač lze po použití srolovat nebo složit. Praktický odkapávač na nádobí značky Brabantia ve světle šedé barvě pojme všechno nádobí z rodinného oběda.


Vše je vyrobeno tak, aby vám mohlo spolehlivě sloužit dlouhou dobu. Kdo má rád v kuchyni praktické doplňky a pořádek, neměl by zapomenout na odkapávač. I když vlastníte myčku, občas nějaké to nádobí umyjete a je potřeba ho nechat oschnout.

Veškeré informace o produktu. Pokud potřebujete nechat oschnout umyté hrnečky, pánve nebo hrnce, nádobí stačí položit na tuto speciální oboustrannou podložku. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit. Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky.


Revoluční odkapávač na nádobí PRESTO TONE. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitního a savého mikrovlákna. Je opatřen samostatným podnosem pro odkapávání, dále pak variabilním zásobníkem pro nebo talířů.


Detail produktu Do obchodu.

Silikonový odkapávač na nádobí InterDesign Lineo Drying Mat, 4x 2cm. Bílý odkapávač na talíře Addis Signature, 3x cm. ECOIFFIER - Velká sada nádobí s odkapávačem. Velký odkapávač se sadou nádobí obsahuje talíře, hrnečky s podšálky, příbory, sadu hrnců a kuchyňské náčiní, vč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Vyrobeno z vysoce savého a rychle schnoucího mikrovlákna. Stabilní velkorysý odkapávač zajistí pořádek i při větším množství nádobí. Vynikající pro odkládání a sušení talířů, hrnků, kuchyňského nádobí a nářadí, příborů, kuchyňských nožů atd. Opatřeno samostatným podnosem pro odkapávání, variabilním zásobníkem pro nebo talířů a zásobníkem pro bezpečné odkládání.


Vyberte si na našem webu kategorii luxusní odkapávače na nádobí. Je možné vyfiltrovat odkapávače na nádobí chromové, plastové i kombinované nebo i jen na příbory. Při použití filtrování snadno vyberete přesně to, co hledáte. Už nemusíte zdlouhavě vyhledávat odkapávače na nádobí někde jinde.


Skládací odkapávač na nádobí , produkt je nabízen za skvělou cenu 2Kč. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Luxusní odkapávač na kuchyňské nářadí z kolekce President značky Tescoma vám ulehčí práci při mytí nástrojů do kuchyně.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejen že je velmi praktický a snadno omyvatelný ale je také stylový. Ak potrebujete nechať uschnúť umyté hrnčeky, panvice alebo hrnce, riad stačí položiť na túto špeciálnu obojstrannú podložku.


Toto zboží si můžete koupit za skvělou cenu již od €. Tescoma ODKAPÁVAČ NA NÁDOBÍ A mnoho dalších výrobků Nyní u XXXLutz online! Sleva Akce Promo Online only. Konfigurierbar rychlé dodání!


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky