pondělí 6. dubna 2020

Vypichovač pampelišek

Vypichovač plevele z řady XactTM je efektivní nástroj pro odstraňování plevele s dlouhými kořeny s minimálním přilnutím hlíny. Udělejte rázný konec s pampeliškami ve vašem trávníku! Vezměte na ně Vypichovač pampelišek RHS nerez a váš trávník bude rázem vypadat tak, jak má. Vypichování palmpelišek je tradiční a efektivní nechemická metoda vyrývání plevele s hlavním kořenem Špičaté bodáky lehce zajedou do země, zatímco vidlice na konci.


K tomu, abyste se zbavili plevele ve svém trávníku, nepotřebujete chemické postřiky. Máme pro vás pohodlné řešení šetrné k životnímu prostředí – odstraňte ze zahrady pampelišky a jiný plevel, aniž byste se museli sklánět. Dlouhé čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ze čtyř stran. Je lehký a snadno se s ním pracuje. Je určen k ničení bodláků i pampelišek bez použití chemie.


Jeho čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ve větší hloubce. Plevel nemusíte vykopávat, ani se k němu shýbat. Vytrhávač plevele FISKARS je důmyslný vynález. Burgon and Ball - Zázračný kartáč, vypichovač pampelišek a další. Tento nový vyrthávač plevele FISKARS je důmyslný vynález.


Práce s ním je velmi pohodlná. Odstraňuje plevel bez použití chemie a práce s ním je možná i ve vzpřímené poloze. Stahovací systém uvolňuje plevel po vytržení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zahradní vypichovač plevele s kolébkou, která slouží k lepší páce a manipulaci při zapíchnutí vypichovače do země. Prodejna Plzeň Odstraňovač pampelišek DeWit T-násada 400mm. Spirálový odstraňovač plevele dokáže odstranit rostlinu s celým kořenem.


Jednoduchý způsob jak vyčistit váš trávník od pampelišek bez použití chemie. S vyhazovačem pro snadné odstraňování vytrženého plevele bez špinavých rukou. Celková délka cca 1cm. Proto si sežeňte speciální vypichovač s kolébkou uprostře který tento plevel zcela odstraní. Dalším výrobkem, kterým zbavíte svou zahradu pampelišek , je vytrhávač plevele s dlouhou rukojetí.


Díky tomu se nemusíte neustále k. Krásný trávník bez pampelišek a plevele 7. Může však být těžké provést tuto práci „organickým“ způsobem - bez použití chemických přípravků. Zapomněl(a) jste heslo? Teleskopický vytrhávač plevele pro pohodlné vytrhávání.


Fiskars vytrhávač plevele - vypichovač plevele pro pohodlné vytrhávání plevele, velmi vhodný pro vytrhávání pýru. Pohodlná rukojeť ve tvaru D. Pracovat lze ve vzpřímené poloze bez. Sklopná opěrka pro nohu k úspornému skladování.


Lehké vytažení plevelu díky opěrce pro nohu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky