čtvrtek 9. dubna 2020

Tescoma sítko na čaj

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Po vyluhování víčko použijte jako podložku pod sítko.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.

Sitko na čaj s viečkom TEO. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Po vylúhovaní viečko použite ako podložku pod sitko. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky.


Alebo si najprv chcete namlieť kávové zrná na exkluzívnom ručnom mlynčeku? Dostali ste snáď chuť na dobrý porciovaný čaj ? Praktické sítko s řetízkem z prvotřídní nerezavějící oceli se hodí pro přípravu sypaných čajů.

Praktický řetízek umožňuje pohodlné vytažení sítka z vody. Sítko je vhodné do myčky. Pomůcky pro čaj a kávu. Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu? Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku?


Víčko lze po vyluhování použít jako odkládací podložku pro sítko. Mikrootvory (průměr neuvěřitelných mm) v sítku jsou vyrobeny speciální technologií. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.


Hodnotenie produktu:. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Chcete vedieť, či je cena 4. Praktické sitko s retiazkou z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele sa hodí na prípravu sypaných čajov.


Praktická retiazka umožňuje pohodlné vytiahnutie sitka z vody. Prednou časťou sitka naberte sypkú hmotu, premiestnite nad pokrm a poklepávaním na okraj sitka zdobte. Orion čajítko na korenie závesné cm.

Tescoma PRESTO sitko na čaj s rukoväťou. Normann Copenhagen Čajové sítko Tea Egg, pink. Vynikajúci pre ľahkú prípravu čaju.


Doprava: Cena od Eur, objednávka nad Eur doručenie ZADARMO slovenskou poštou. Možný osobný odber – 1výdajných miest na Slovensku. Tovaru skladom, odosielanie ihneď. Fotky, farby, veľkosti, podrobnosti a. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. TESCOMA sítko na čaj s víčkem TEO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky