středa 8. dubna 2020

Vinotéka electrolux

Get Electrolux Spare Parts. Free Shipping Available. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.

Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery. S touto vinotékou přenesete vinný sklípek přímo k vám domů. Spoločnosť Electrolux vám môže s vaším súhlasom zasielať informácie o spotrebičoch, službách, podujatiach a propagačných podujatiach. Tieto informácie sa môžu odovzdávať rôznymi kanálmi: e-mailom, telefonicky, prostredníctvom SMS, poštou alebo na sociálnych sieťach.


Chceli by sme vám poskytnúť čo najlepšie zážitky, a preto sa vám tieto oznámenia na základe. Pak by vám neměla chybět vestavná vinotéka Electrolux série 900. V libovolném směru do ní umístíte až lahví a teplotu nastavíte podle potř.


Vinotéka , ktorá dokonale zapadne.

Naša vinotéka sa plynule začlení dokonca aj do malej kuchyne. Kompaktný dizajn bez vyčnievajúcich rukovätí znamená, že dokonale zapadne medzi ostatné spotrebiče. A pretože bola vytvorená na doplnenie kompletného radu, vyzerá skvelo na úplne všade. Společnost Electrolux je odhodlána být důvěryhodným a spolehlivým partnerem pro všechny své vážené zákazníky. Dokonalá teplota pro každé víno díky elektronickému ovládání - jednoduše nastavíte druh vína a vinotéka podle toho začne pracovat.


Vaši hosté tak budou vždy ohromeni perfektní chutí a také. Každá sklenka vína bude schlazena na správnou teplotu. Newsroom Czech Republic  Electrolux Newsrooms around the world. Tento stylová vinotéka se perfektně hodí k ostatnímu kuchyňskému vybavení z řady Compact. Dává vám maximální flexibilitu v uschovávání vašeho vína díky nastavení teploty od 5°C do 20°C.


Stavte na osvedčenú kvalitu a kúpte si do svojej kuchyne vínotéku. Zariadenie je vhodné nielen pre milovníkov kvalitného vína, ale poslúži aj ako úschova vzácnych fliaš, ktoré ste dostali darom alebo naopak ktoré. Vybavte sa dokonale elegantným a dôstojným miestom na uloženie vašich vín.


Vďaka svojmu elegantnému vstavanému vyhotoveniu zapadne do každého interiéru. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Díky atraktivnímu provedení bude tvořit pohledný doplněk vaší kuchyně.

Ujistěte se, že vaše víno chutná nejlépe. Nechte si místo v chladničce a lahve s vínem na večerní party uložte do. Vážení zákazníci portálu Patro. Vás ujistit, že i nadále jsme připraveni Vám odesílat Vaše objednávky.


Své víno můžete uchovávat v běžné lednici, nicméně maximální péči mu poskytne teprve vinotéka. Chladnička na vínonbsp;je vhodná pro krátkodobé i dlouhodobé uskladnění vína, kterému se zde dostane ideálních teplotních, světelných i vlhkostních podmínek. Hodnotenie produktu: (Priemerný) recenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky