čtvrtek 23. dubna 2020

Tescoma termotaška

Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě. TESCOMA má řešení i pro vás – vychytané termosky i termobrašny si zamilujete! Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Dlhodobo udrží teplotu horúcich alebo studených pokrmov, ideálna pri cestovaní, do školy aj zamestnania, na pikniky, pláž a pod. Pokrmy ukladajte do tašky v obdĺžnikových dózach FRESHBOX 0. Vynikajúca na skladovanie a prenášanie detských nápojov a pokrmov v malých kojeneckých fľašiach, vodotesných hrnčekoch a dózach na detské pokrmy. Dózy doplňuje dvoudílná praktická vložka, která je ideální pro dva různé pokrmy v jedné dóze, např. Termotaška FRESHBOX, bordeaux.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Naše prodejny jsou v souladu s nařízením vlády uzavřeny. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Free Shipping Available. Check Out Qualtex on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Vynikající na pláž, pikniky, výlety i pro nakupování v horkém létě, potraviny, nápoje a pokrmy uložené v termotašce zůstávají vychlazené. Taška z odolné polyesterové textilie. Potraviny uložené v termotašce zůstávají vychlazené.


Az ételek a termotáskában vízzáró dobozban tovább megőrzik hőmérsékletüket, hordozásnál nem folynak ki. A dobozok kiválóan alkalmasak az ételek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolásához, és mikrohullámú sütőben való melegítéséhez is. Vyberte si svoju obľúbenú farbu a využite šikovný nápad od Tescomy.


Spoločnosť TESCOMA patrí medzi celosvetovo známych výrobcov originálnych kuchynských potrieb, ktoré ocenia ako začínajúci kuchári, tak aj profesionáli. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Nakupujte přímo od výrobce. Na zvýšenie chladiaceho účinku termotašky používajte samostatne predávaný gélový chladič COOLBAG.


Tescoma - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás. Chcete vedieť, či je cena 17.


Slevy na značku TESCOMA.

Akce na téma termotaška najdete na Skrz. Vybavená vysoko účinnou termoizolačnou vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydržia teplé alebo studené výrazne dlhšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky