pondělí 6. dubna 2020

Váleček na těsto s nastavitelnou tloušťkou

Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Pomůcky na pečení váleček na těsto. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ zdobení dortů válečky.


I na správné výšce, resp. Příliš silné těsto se nemusí propéct a naopak příliš tenké těsto se snadno zlomí. Uživatelské hodnocení a recenze na Kuchyňský váleček TESCOMA váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA. Válečky na těsto dřevěné,. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Rozmezí tloušťky těsta je 2–8mm. Ale pootočením válečku můžete vyválet těsto i bez využití těchto zarážek. Rukojeť nastavíte na požadovanou tloušťku těsta a těsto takto těsto postupně rozvalíte na zvolenou tloušťku.


Maximální šířka těsta rozvaleného na přesnou tloušťku odpovídá šířce válečku 26cm. Pokud na válečku nastavíte číslici váleček funguje jako klasický váleček. V čem je tento nastavitelný váleček výjimečný?


Pečeme na Velikonoce Prodejna Brno Kontakty Obrázky na dort - katalog Cukrářské potřeby. Pootočením válečku můžete vyválet těsto i bez využití těchto zarážek. Těsto se na povrch nelepí, můžete použít jen minimální. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Pak je nutné si mnohaletou praxí osvojit techniku válení těsta, aby bylo v předepsané výšce všude stejně široké – příliš silné se totiž nemusí propéct a naopak příliš tenké těsto snadno praskne.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nerezový váleček – K modernímu válu na těsto patří i kvalitní váleček. Jednou z nich je určitě ta, že se dá dopředu vychladit na.


Jako nový, velmi málo používaný. Prodám váleček Tescoma s nastavitelnou výškou na těsto. Poštovné: Česká pošta 1Kč, Zásilkovna Kč při platbě předem na účet!


Také možnost osobního odběru v Horní Suché a okolí. Představujeme unikátní váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA, díky kterému už nikdy nebudete muset hmotu těsta stále dokola převalovat, abyste docílili požadované tloušťky po celé šíři plátu. Inzerát platí do smazání. Rovnoměrně s ním rozválíte těsto na předem zvolenou.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Hlasování: Hlasování: OK zbozi. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Dál už hledat nemusíte! Jeho povrch je nepřilnavý, takže se téměř nelepí na těsto a výborně se s ním pracuje. Materiál: silikon, plast.


Použitý jen jednou, jinak jsem si na něj nevzpomněla, leží ve skříni a práší se jen na něj. Praktický pomocník do kuchyně, jenž si poradí se všemi druhy těsta. Tloušťku je samozřejmě možné nastavit dle vašich potřeb a přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky