středa 15. dubna 2020

Tvořítka na zmrzlinu

Na domácí nanuky všech druhů a chutí! A nemusíte se bát, že se děti ušpiní, o. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naplňte ovocnou šťávou, tvarohovou či jogurtovou směsí a vytvořte domácí zmrzlinu.

Opláchněte formu vlažnou vodou, aby se zmrzlina lépe vyklápěla. Není vhodné k mytí v myčce. Cena za 6ks, barvy dle dostupnosti. Máme prvotřídní zmrzlinové tvořítka z plastu a pro náročné i ze silikonu. Vynikající pro přípravu ovocné i smetanové zmrzliny a ovocných dření ve tvaru medvídka, tučňáka a sněhuláka.


Se stojánkem pro snadnou přípravu zmrzliny. Dostupnost: Osobní odběr v Brně 31. Tvořítka na led a na zmrzlinu na 4home.


Vyrobte si domácí zmrzlinu bez přebytečných sladidel a konzervantů.

V čem tvořítka na zmrzlinu BAMBINI vynikají? Snadno s nimi zvládnete přípravu domácí zmrzliny vyrobené z ověřených surovin. Výrobek před prvním použitím umyjte. Tato tvořítka na zmrzlinu BAMBINI od značky Tescoma jsou vynikající pro ovocné i smetanové zmrzliny a dřeně. V balení najdete kusů s barevnými držáky tvořícími duhu.


Vyrobené z kvalitního odolného plastu. Návod s recepty součástí balení. V horkém letním dnu vás nejlépe osvěží domácí zmrzlina! Vyberte si z naší široké nabídky ty pravé tvořítka na zmrzlinu a připravte vašim dětem chladivou pochoutku.


Vyrobit jim můžete také smetanové dezerty ale inbsp;sýry. Receptů na výrobu zmrzliny je na internetu mnoho, ale vlastně se obejdete i bez nich. Stačí vzít bílý jogurt, tvaroh nebo smetanu a oblíbený druh ovoce. K dochucení můžete použít cukr, me javorový či jiný sirup, ale vůbec to není potřeba. Takovou zmrzlinu si můžete dovolit i při dietě a máte zdravou svačinku.


Vážení zákazníci, objednávky stále expedujeme v běžných lhůtách standardním způsobem, e-shop funguje na 1. Výdejna v Praze-Karlín je do 24. Obsahuje pět kornoutků a lopatku na zmrzlinu.

Jsou vyrobena z kvalitního plastu a hravě poslouží nejen na dětskou párty. Vytvořte si domácí lahodnou zmrzlinu či ovocný sorbet. Snadno pak tvořítka naplňte a vložte do mrazáku. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie TVOŘÍTKA NA ZMRZLINU A LÍZÁTKA.


Je vynikající pro přípravu ovocné i smetanové zmrzliny, ovocných dření, sorbetů a podobně. Vykrajovátka, tvořítka a zdobičky na 4home.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky