úterý 28. dubna 2020

Vykrajovátka tescoma

Vykrajovátka tescoma

Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan. Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU. Originální vykrajovátka na domácí cukroví.


V nabídce velká vykrajovátka na perníkového velikonočního beránka, sněhuláka, vánoční hvězdu, velikonoční vajíčko a čtyřlístek, tvořítka na ravioli, garganelli, pečené košíčky, koblížky a donuty, domácí housky, kasierky, rozetky, šneky a croissanty. Sady vykrajovátek Včetně souprav pro přípravu velkého vánočního perníkového betlému z perníku, salaše, Safari, ZOO, velikonoční zahrádky a řady dalších nádherných perníkových dekorací. Vykrajovátka pro holky DELÍCIA KIDS, ks Doporučená cena: 1Kč. Samostatná vykrajovátka. V nabídce také razítka na sušenky s velikonočními motivy a velká vykrajovací formy pro vykrojení až ks cukroví najednou.


Vykrajovací formy usnadní a urychlí přípravu sladkých i slaných pokrmů. Plát těsta se nanese na vykrajovací formu a pomocí válečku se najednou vykrojí až kousků cukroví nebo pečiva. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Vyrobeno z prvotřídního odolného. Tvary: kolečka, květy, srdce, sušenky, hvězdy, stromky, panáčci a vejce. Vynikající pro snadné vykrajování různých velikostí cukroví z lineckého. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Sada obsahuje plastová oboustranná vykrajovátka ve tvaru motýlků. Díky stohování nezaberou vykrajovátka tolik místa a při použití lze vykrojit až velikosti najednou. Tescoma Oboustranná vykrajovátka motýlci.


Kompletní nabídka produktů z kategorie vykrajovátka , formičky a zdobičky ponúkaná pod značkou tescoma , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii vykrajovátka , formičky a zdobičky jsou označeny modrým štítkem. Produkty, u nichž máte možnost využít.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechna námi nabízená vykrajovátka jsou certifikovaná pro styk s potraviny a jsou kvalitně vyrobena tak, aby co nejdéle a dobře sloužila.


Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán, či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače. Dvě kulatá vykrajovátka s rovným a vlnitým okrajem a šest mini vykrajovátek s vánočními motivy pro vykrojení středů. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Jsou vyrobena z prvotřídního odolného plastu a uložena na kroužku pro pohodlné skladování. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Výrobek je vhodný do myčky nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky