pátek 24. dubna 2020

Tescoma termobox

S vyjímatelnou dózou 1. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, plastová dóza s víčkem je vhodná do myčky, termobox v myčce nemyjte. Vynikajúci na dlhodobé uchovanie a prenášanie teplých aj studených pokrmov. Dvojplášťová nádoba s vysoko účinnou termoizolačnou výplňou uchová pokrmy dostatočne teplé alebo studené na dobu niekoľkých hodín, termobox je pri bežnom použití nerozbitný. Doporučená cena: 5Kč.


Publikační systém Webget. Pro domácí podmínky plně dostačující termobox. Nádoba musí být opravdu zcela naplněná, tím se výrazně prodlouží doba, po kterou má zůstat jídlo hodně teplé. Nádobu vždy plním na maximum ( karbanátky, rizoto, těstoviny se zeleninou atd ), misku naplním horkou vodou a po pěti hodinách je jídlo krásně teplé připravené přímo dát na talíř. Kiválóan alkalmas meleg és hideg ételek hosszan tartó tárolására és szállítására.


Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu, plastová dóza s viečkom je vhodná do umývačky, termobox v umývačke neumývajte. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Odporúčaná cena: 2€. Domácí jídlo je vždy to nejchutnější, mějte ho pohodlně sebou.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Pricemanii a ušetrite až do 60. TESCOMA termobox FAMILY 1. Tea és kávé elkészítése, teáskannák.


Vinotéka, bár, kiegészítők. Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Co se doma uvaří, nemusí se nutně doma také sníst. Vezměte svou rodinu či přátele na výlet s piknikem. Dvouplášťová nádoba s vysoce účinnou termoizolační výplní uchová pokrmy dostatečně teplé nebo studené po dobu několika hodin, termobox je při běžném použití nerozbitný. Tescoma termobox FAMILY 3. Nosíte si oběd sebou do práce a chcete zachovat jeho teplotu co nejdéle?


Objednáváte si jídlo z jídelny a potřebujete praktické přenosky? Vyberte si z široké nabídky termoboxů a jídlonosičů, které zajistí, že jídlo přepravíte bezpečně a snadno. Vynikající pro dlouhodobé uchování a přenášení teplých i studených pokrmů. Napíšte nám Máte otázku? Potrebujete viac informácií o. Pokiaľ premýšľate, ako pri prenášaní potravín uchovať ich teplotu – ak už chcete jedlo udržať teplé či studené – ste na správnom mieste.


Tescoma termobox

Ideálne na prechádzky a výlety. Je vhodný pre všetky bežne dostupné fľaše a. Termobox na dojčenskú fľašu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky