středa 8. dubna 2020

Vodní mlýnek do vany

S vodním mlýnkem Bino si děti při koupání užijí spoustu legrace! Veselé zpracování hračky navíc oživí interiér každé koupelny! Dokonalá hračka pro všechny malé vodomily! Jednotlivé části se pak točí a děti si užijí mnoho zábavy. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.


Díky přísavce snadno postavíte hračku pevně do vany. Stačí přilévat vodu do barevných mističek a můžete pozorovat, jak se mlýnek roztočí. Dítě si s ním může užít zábavu i mimo vanu. Kč Sada hraček do koupele, kterou tvoří sprcha do vany s vodním mlýnkem. Hračka zajistí zábavu při koupání a zároveň rozvíjí představivost, smysly i motoriku dítěte.


Detailní popis produktu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Dětský vodní mlýnek do vany. Koupání se stane zábavou.


Dítě může vodu přelévat a sledovat, jak proudí. Obsahuje i nádobku na vodu určenou k nalévání vody ve tvaru rybičky. Vodní hračky) Hodnocení produktu:. Baby chrastítko vodní žabka do vany 23cm mlýnek do vody pro miminko plast. Mlýnek je vybaven držátkem, jednotlivé části se točí a děti si ve vaně užijí mnoho zábavy.


Nalejte vodu klepet krabovi a nechte ji protékat dolů, pozorujte jak se roztočí. Mlýnek snadno připevníte na vanu, děti pomocí kelímků nalévají vodu do krabích rukou a zábava tak může začít. Hračka stimuluje rozvoj zrakových a dotykových smyslů dítěte.


Vodní mlýnek do vany

Mlýnek se připevní na vanu a ve chvíli, kdy se voda pomocí kelímků přelije do dvou otvorů na hlavě panáčka, jednotlivé části se začnou točit. Hračka je vyrobená z kvalitního plastu, který je odolný a snadno se udržuje v čistotě. Přelévej vodu přes důmyslný mechanismus a dívej se, jak voda proudí.


Teddies Zvířátko do vany velryba mlýnek plast v krabici od měsíců. Plastový mlýnek do vany je vysoký cca cm. Bino Water Fun Sada do vany Velryba Velká vodní zábava do vany. Sada je vybavena přísavky pro připe.


Neváhejte a mrkněte do tohoto obchodu na podrobnější informace o zboží a zjistěte si podrobnosti o produktu. Odteď se stane koupání ve vaně velkou zábavou. Tisk Doporučit známému. Veselý vodní mlýnek do vany v zářivých barvách. Jakmile produkt naskladníme.


Zašleme Vám e-mail s upozorněním a hlídání se deaktivuje. LENA Baby mlýnek vodní plast 15cm na koupání do vany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky