středa 22. dubna 2020

Tescoma držák na utěrky

Tescoma držák na utěrky

Vynikající pro všechny obvyklé aluminiové a potravinové fólie a papírové utěrky v rolích. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Opatřeno pružinou, která přidržuje volný konec utěrky. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce. Stojan Tescoma President je nenápadný, však šikovný pomocník do kuchyně.


Hodí se pro každou domácnost, která používá role papírových utěrek. S tímto stojanem je budete mít vždy při ruce a bezpečně na jednom místě. Je vyroben z prvotřídní nerezové oceli a plastu.


Zatlačením na rukojeť se role s papírovými utěrkami zablokuje a jednotlivé utěrky lze snadno odtrhnout. Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku. Pořiďte si bloky na nože, ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni! Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Magnetický držák na utěrky s dávkovačem na fólie Wenko Café. Závěsný věšák na utěrky. Vinotéka, bar, doplňky. TESCOMA zásobník na ubrousky VITAMINO.


Stojan na papírové utěrky z edice ONLINE, který se stane vaším neocenitelným pomocníkem při udržování pořádku v kuchyni. Je zhotoven z kombinace odolného bambusového dřeva a. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Vyrob si snadno držák na papírové utěrky pomocí akumulátorového nářadí Bosch.


This feature is not available right now. Please try again later. Tento držák disponuje dalšími dvěma poličkami, které jsou opatřeny odtrhávací hranou.


Jsou tak naprosto ideální na uskladnění alobalu a kuchyňské fólie. Rozlučte se s obtížným. Drewmax Stojan na ubrousky GD2borovice.


Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky , nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky. Udržujte svou kuchyni v čistotě a mějte vždy při ruce suchou utěrku.


Tescoma Odkapávač na kartáče a houbičku CLEAN KIT. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Papírové utěrky jsou praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Držák na ubrousky Tescoma Elegance. Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky.


Je tedy dobré je mít neustále po ruce. V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky , který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. Polička je bílé barvy, doplněná patinou a odřeninami, jako by již sloužila několik let.


Jistě vám krásně zapadne do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky